Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De gastouderopvang van Bambi

Bij gastouderopvang vangt een gastouder jouw kinderen in haar huis of in jouw eigen huis op. Gastouders zijn flexibel en dat is prettig want ieder gezin heeft een andere opvangvraag. Een aantal gastouders biedt avondopvang of weekendopvang aan. Sommige gastouders werken met vaste dagen en tijden en bij anderen spreek je per periode af wat het ritme wordt. Gastouderopvang betaal je daarom per uur. Je hoeft niet zelf op zoek naar de juiste gastouder, daar helpen wij je bij.

Om jouw opvangvraag goed te begrijpen, komt een consulente eerst bij je thuis. We luisteren naar wat jij vertelt over jouw leven en jouw kindje. Op basis van die informatie stellen we een gastouder voor die past bij jouw vraag. Jij maakt kennis met die gastouder en neemt een kijkje bij ze thuis of andersom.  De gastouders krijgen tussentijds scholing om zo de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Verder monitoren continu of de samenwerking tussen ouder en gastouder optimaal blijft. Je kan bij onze gastouders terecht voor buitenschoolse opvang, kinderopvang of peuteropvang.

4x handig om te weten

  • Jij kiest zelf wiens vertrouwde gezicht je kind elke keer (terug)ziet.
  • Er is bij een gastouder veel ruimte voor individuele aandacht voor jouw kindje(s).
  • Gastouderopvang is door de professionele en geschoolde gastouder meer dan ‘gewoon’ oppassen.
  • Alle locaties voor gastouderopvang zijn kleinschalig.
Locaties bekijken

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen over gastouderopvang. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie