Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

De gastouderopvang

Bij gastouderopvang vangt een gastouder jouw kinderen in haar huis of in jouw eigen huis op. Gastouders zijn flexibel en dat is prettig want ieder gezin heeft een andere opvangvraag. Een aantal gastouders biedt avondopvang of weekendopvang aan. Sommige gastouders werken met vaste dagen en tijden en bij anderen spreek je per periode af wat het ritme wordt. Gastouderopvang betaal je daarom per uur. Je hoeft niet zelf op zoek naar de juiste gastouder, daar helpen wij je bij.

Om jouw opvangvraag goed te begrijpen, komt een consulente eerst bij je thuis. We luisteren naar wat jij vertelt over jouw leven en jouw kindje. Op basis van die informatie stellen we een gastouder voor die past bij jouw vraag. Jij maakt kennis met die gastouder en neemt een kijkje bij ze thuis of andersom.  De gastouders krijgen tussentijds scholing om zo de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Verder monitoren continu of de samenwerking tussen ouder en gastouder optimaal blijft. Je kan bij onze gastouders terecht voor buitenschoolse opvang, kinderopvang of peuteropvang.

4x handig om te weten

  • Jij kiest zelf wiens vertrouwde gezicht je kind elke keer (terug)ziet.
  • Er is bij een gastouder veel ruimte voor individuele aandacht voor jouw kindje(s).
  • Gastouderopvang is door de professionele en geschoolde gastouder meer dan ‘gewoon’ oppassen.
  • Alle locaties voor gastouderopvang zijn kleinschalig.

Contact opnemen

Sinds 1 juli 2022 werken wij samen met gastouderbureau 4Kids. We nodigen je daarom uit om te om kennis te maken met onze 4Kids collega’s.

0572-341000 info@4kids.nl
Maak kennis met
4Kids
Samengaan Bambi/Columbus Junior naar KOSMO

Let op! Bambi gaat per 1 maart 2023 samen met Columbus Junior verder onder de naam KOSMO.