Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Thuis voelen bij Bambi

Op al onze adressen combineren we goede zorgen met plezier. Goed voor een ander zorgen betekent voor ons met plezier verzorgen. Dit plezier geven we door aan jouw kind(eren), aan jou en aan elkaar. We willen dat geen dag hetzelfde is en dat jouw kind ze allemaal leuk vindt. Onze meer dan tien jaar lange ervaring maakt ons niet minder kritisch naar ons onszelf. We ontmoeten elke dag nieuwe ouders en kinderen die ons nog niet kennen. We hebben het niet over onze opvang voor kinderen, maar jouw opvang voor jouw kinderen. Door ons te verplaatsen in jouw situatie kunnen we je beter helpen.

We begrijpen door vragen te stellen en hebben antwoorden van ouders nodig om jou verder te helpen. Jij kent je kind als geen ander. Jouw kind is niet zoals zijn buurjongen, haar nichtje of hun klasgenootjes. Jouw kind is zichzelf en moet dat blijven in een omgeving die voelt als thuis. Die plek vinden we door met jou mee te denken. Thuis (voelen) bij Bambi betekent een opvang die bij je past, een plek waar je jouw kind met het vertrouwen op goede zorg & plezier naar toebrengt en ophaalt. Een warm welkom voor jouw kind. Elke dag opnieuw.

Hier staan wij elke dag voor op

Een veilige plek om heerlijk te spelen,
Vriendjes te maken en leren om met elkaar te delen.
Is het even moeilijk bij het afscheid… zijn er andere problemen?
We zullen je begeleiden en bij de hand nemen.
Troostende woorden… een schouder om op uit te huilen,
Twee armen om je heen om even te kunnen schuilen.

Knutselen, buiten spelen, dansen en zingen,
Alles mag, we zullen je niet dwingen.
Je kunt bij ons lekker je energie kwijt,
Ravotten en dollen we met elkaar op zijn tijd.
Heel spontaan en liefdevol,
Krijg je zomaar even een aai over je bol.

Een lieve knuffel voor het slapen gaan,
Dat jij je veilig voelt, staat bij ons bovenaan.
We zijn er voor je; jullie zijn nog zo klein,
We hopen dat alle kinderen ‘thuis’ bij Bambi zullen zijn!

Gewaarborgde kwaliteit

Bambi is lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Deze aansluiting vergroot onze pedagogische kwaliteiten en vanuit deze verbondenheid werken we mee aan meer transparantie binnen de gastouderopvang. Ook zijn we aangesloten bij het KNGO, het Kennis Netwerk Gastouder Opvang.

Bambi werkt nauw samen met verschillende onderwijsinstellingen zoals het Graafschap College, Calibris en SBB. Regelmatig zijn er stagiaires binnen het gastouderbureau en de kinderopvang vanuit deze en andere onderwijsinstellingen aan de slag. Dankzij de controles van Calibris (kenniscentrum voor leren in de praktijk) zijn wij een erkend leerbedrijf.

Alle kinderopvanglocaties krijgen jaarlijks een risico-inventarisatie door de GGD of door onze eigen consulenten. Hiermee worden risico’s beperkt.

GGD Rapportages
  • Bianca is onze aandachtsfunctionaris. Zij zorgt voor een goed verlopende procedure bij een vermoeden van huiselijk geweld en kindermishandeling.
  • Bambi heeft een sportcoach in dienst om een gevarieerd programma aan sport en beweging te bieden.
  • Een pedagogisch coach biedt extra ondersteuning aan medewerkers, (gast)ouders en kinderen op elk mogelijk pedagogisch vlak.
  • Door de samenwerking met Zozijn biedt Bambi BSO-plus: BSO-opvang gericht op en ingericht voor kinderen vanuit het speciaal onderwijs.
  • EHBO-trainingen voeren we uit in eigen beheer.
  • Bij ons werken een IB-er en TINK-trainer (trainingen op het gebied van taal- en interactievaardigheden).

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie