Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders
woman-2534582_1920

Rinke Navis (ouder)

“Ik ben moeder van 3 kinderen en werkzaam in het ziekenhuis. Ik ben zeer enthousiast over Bambi, de kinderen overigens ook. Zij gaan er graag naar toe. Door mijn onregelmatigheid gaan de kinderen niet op vaste dagen naar de opvang. Maar doordat er vaste gezichten zijn en weinig verloop van personeel, voelen onze kinderen zich helemaal thuis! Ook zien de pedagogisch medewerkers ieder kind als individu. Zij stimuleren de ontwikkeling, ondernemen activiteiten en laten kinderen lekker spelen.”

Hennie van Schilt

Hennie van Schilt (oud-voorzitter College van Bestuur accent scholengroep):

“AccentScholengroep werkt al enige jaren samen met kinderopvang Bambi vanuit een gezamenlijke pedagogische visie. Deze samenwerking is duidelijk zichtbaar op IKC UnieK in Aalten. De medewerkers van IKC UnieK kijken samen met de ouders naar het beste aanbod voor het kind. De overgang van de kinderopvang naar het onderwijs verloopt daardoor soepel. Doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen voor kinderen zijn daarmee geborgd. Bambi is toekomstgericht en heeft daarbij altijd het belang van kind en ouder voor ogen.”

zwembad-t-walfort-19021214252154

Ellert Kleinhesselink (teamleider zwembad ’t Walfort):

“De Zwem-BSO is een uniek concept. Al tientallen kinderen hebben in de afgelopen jaren via de Zwem-BSO hun A- en B-diploma behaald. Soms horen we van ouders tijdens de reguliere lessen dat ze er klaar mee zijn om elke week naar het zwembad te moeten. De Zwem-BSO ondervangt dit door de zwemlessen binnen de BSO-tijd te laten plaatsvinden. Ouders bekijken de zwemscores online en kunnen op de kijklessen de vorderingen live aanschouwen. Wekelijks zwemmen de kinderen anderhalf uur onder begeleiding van een gediplomeerde zwemleerkracht. Na het zwemmen is er tijd voor een beker ranja en een koekje. Ouders blijven altijd gemakkelijk op de hoogte via Sanne (BSO) of door hun vragen rechtstreeks aan de zwemleerkracht te stellen.”

SONY DSC

John van Lochem (organisatie Wielerronde):

“Wij werken al drie jaar samen met Bambi. Bambi is sinds de start van de ronde naamgever van onze loopfietsenrace. Door het vertrouwen en het enthousiasme van Bambi zetten we een mooi evenement neer waarbij de Bambi Loopfietsenrace niet meer weg te denken is uit het programma. Door het advies van Bambi hebben we naast leuke wedstrijden voor jong en oud ons verdiept in extra vertier voor kinderen. Nu blijven gezinnen ook bij het verdere programma nog even ‘plakken’. Typisch Bambi is voor ons de flexibiliteit in steun. Een concreet voorbeeld hiervan deed zich voor tijdens onze eerste editie. Door dreigende regen bleek dat we een tekort hadden aan auto’s, na één telefoontje met Rik was ons probleem verholpen. Super!”

Mariska Thien (instructeur EHBO voor Kinderen):

Mariska Thien (instructeur EHBO voor Kinderen):

“Elke gastouder moet zijn of haar diploma EHBO voor Kinderen halen en deze kennis daarna bijhouden. Met onze achtergrond als verpleegkundigen proberen we jaarlijks een leerzame en afwisselende cursus te geven. Natuurlijk voldoet deze aan de richtlijnen van Nikta. De samenwerking met Bambi is open en gemoedelijk. We hebben inspraak in de te geven cursussen en bij hulp staat Bambi klaar om alles in goede banen te leiden. Bambi betekent voor ons maatwerk en we zijn blij daar al meerdere jaren deel van uit te mogen maken.”

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie