Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat verwachten wij van jou

Te midden van de sportvelden van Sport Park veld wordt een naschoolse opvang ingericht. Je werkterrein is het sportveld. Samen met de kinderen ga je na school sporten en bewegen. Het sportpark biedt je daar alle gelegenheid voor. Van voetbalvelden tot skeelerbaan en van jeux de boules tot wielrennen, bij Sportpark Zuid kan het. En dat is nou precies de kern van deze naschoolse opvang: sporten en bewegen na school. Plezier staat voorop! Je laat kinderen kennismaken met nieuwe sporten en spelvormen en bent coacht kinderen om de sport nog beter onder de knie te krijgen. Met jouw enthousiasme en motiverende woorden leer je kinderen om te gaan met winnen en verliezen. Zo leg je een gezonde en krachtige basis voor kinderen om hindernissen in de toekomst te overwinnen. Daarnaast biedt je overige (spel)activiteiten aan die aansluiten op de wensen en behoeften van de kinderen. Je geeft kinderen de ruimte voor hun eigen spel, maar je doet ook ontwikkelingsgerichte activiteiten, welke passen bij hun ontwikkelingsfase. Hierdoor leren kinderen onder meer behendig te worden, hun grenzen te verkennen, door te zetten als het even tegenzit en samen te werken met andere kinderen.

Je leest het al… veel uitdaging dus waar jij jouw eigen draai aan mag geven. Inspringen op de behoeftes en interesses van de kinderen is hierbij van belang.

Welke eisen stellen wij aan jou

 • Je hebt affiniteit met sport en kunt zelfstandig een groep naschoolse opvang draaien.
 • Je hebt een voorliefde voor sporten en bewegen en weet met jouw enthousiasme ook anderen zover te krijgen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. De naschoolse opvang vindt ‘s middags plaats en dus ben je 4 tot 5 middagen per week beschikbaar.
 • In de vakanties is de opvang de gehele dag geopend. Daarom ben je in de vakanties op meerdere dagen de gehele dag inzetbaar.
 • De opstart van een nieuwe locatie is super leuk en leerzaam, maar het vraagt ook flexibiliteit, zelfstandigheid en creativiteit. Eigenschappen die we daarom graag terug zien in onze nieuwe collega.

Wat mag jij van ons verwachten

De 70 medewerkers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Wij streven ernaar dat medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. Dat betekent een werkplek die bij je past en een werkgever die met je meedenkt. Wij leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen.  We combineren deskundigheid met werkplezier.

Ook kinderen en ouders moeten zich thuis kunnen voelen bij Bambi. Daarom geven we ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties , PeuterPlus -locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Contractduur 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Parttime uren: ca. 20 uur per week
 • Soort dienstverband: Parttime, bepaalde tijd
 • Parttime uren: 20 per week
 • Verwachte startdatum: 1-5-2022
 • Soort dienstverband: Deeltijds

Kom erbij

en word onze nieuwe collega!

Spreekt onze manier van werken jou aan? Laat ons dan weten waarom we jou niet kunnen missen in ons team! Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Spreekt onze manier van werken jou aan?
Solliciteer en kom erbij!