Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat verwachten wij van jou

De SportBSO staat in het teken van sporten. Het Sportpark is een heerlijke plek voor kinderen, die voorzien is van veel verschillende sportfaciliteiten. Samen met de kinderen ga je met plezier bewegen. Je leert de kinderen om te gaan met winnen en verliezen. Zo leg je een gezonde en krachtige basis voor kinderen om hindernissen in de toekomst te overwinnen. Daarnaast biedt je overige (spel)activiteiten aan die aansluiten op de wensen en behoeften van de kinderen. Je geeft kinderen de ruimte voor hun eigen spel, maar je doet ook ontwikkelingsgerichte activiteiten, welke passen bij hun ontwikkelingsfase. Hierdoor leren kinderen onder meer behendig te worden, hun grenzen te verkennen, door te zetten als het even tegenzit en samen te werken met andere kinderen.

Welke eisen stellen wij aan jou

  • Je hebt affiniteit met sport en kunt zelfstandig een groep naschoolse opvang draaien.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent 4 tot 5 middagen per week beschikbaar. In de vakanties ben je op meerdere dagen hele dagen inzetbaar.
  • De opstart van een nieuwe locatie is erg leuk en leerzaam, maar vraagt ook flexibiliteit, zelfstandigheid en creativiteit.
  • Je hebt een van de volgende opleidingen succesvol afgerond: SPW, PW, MBO Sport en Bewegen, Alo of CIOS

Wat mag jij van ons verwachten

Wij streven ernaar dat kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. De 70 medewerkers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Medewerkers die deskundigheid combineren met werkplezier. Wij leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen. We geven de ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties , PeuterPlus -locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Contractduur 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
  • Parttime uren: ca. 20 uur per week
  • Soort dienstverband: Parttime, bepaalde tijd
  • Parttime uren: 20 per week
  • Verwachte startdatum: 22 augustus
  • Soort dienstverband: Deeltijds

Kom erbij

Bel met Louise

Spreekt onze manier van werken jou aan? Stuur ons je CV en laat ons weten waarom we jou niet kunnen missen in ons team. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
HR Manager