Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Jouw werk

Een gastouder is een professionele oppas. Van een professional mag je wat verwachten. Een gastouder levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Gastouders vangen kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Jij bepaalt hoe jouw werkweek eruit ziet; werk je parttime of fulltime, vang je kinderen van 0 tot 4 jaar op of van 0 tot 12 jaar, werk je vanuit je eigen huis of ga je naar de kinderen toe, het kan allemaal.
Sommige gastouders werken op vaste dagen en op vaste tijden. Anderen werken met een flexibel rooster. Jij bepaalt hoeveel uren per week en op welke dagen je werkt.

Er zijn kaders opgesteld waarbinnen jij jouw werkzaamheden als gastouder naar eigen inzicht vorm kunt geven. Elke gastouder vangt maximaal zes kindjes gelijktijdig op. Een aantal gastouders vangt ook kinderen in de avonden en weekenden op. Als gastouder werk je vanuit je eigen huis of vanuit het huis van de ouders. Die locatie wordt gekeurd door Bambi en vervolgens geregistreerd als officiële opvanglocatie. Om zekerheid te bieden over de kwaliteit van de opvang voldoe je als gastouder aan bepaalde wettelijke eisen in de vorm van diploma’s en beschik je over een goedgekeurde stimulerende opvanglocatie. Natuurlijk ga je daarnaast liefdevol om met kinderen.

Wat jij mag verwachten

Gastouderbureau Bambi is de ondersteunende factor voor jouw werk als gastouder. Wij zorgen dat jij je kunt richten op hetgeen het werk als gastouder zo leuk maakt; de opvang van kinderen tussen de 0 tot 12 jaar. Wij helpen jou bij de registratie van jouw opvang, nemen een stuk administratie uit handen en zijn jouw aanspreekpunt voor alles rondom gastouderopvang.
Onze consulenten en andere gastouders spreek je meerdere keren per jaar tijdens evaluaties, intervisies, (kerst)borrels en thema-avonden. Wij blijven ons ontwikkelen met de nieuwste kennis en informatie over opvang en geven onze expertise door aan jou.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
2. Als gastouder bied je professionele opvang. Heb jij de juiste diploma’s of ben je bereid deze te halen?
3. We willen dat kinderen en ouders zichzelf zijn bij ons en op onze gastouderlocaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
4. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
5. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
Solliciteer

 

Word lid van het Bambi team!

Little girl kissing her mother while playing with puzzle
hugo legters (3)
IMG_1803
Meer over ons

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die zich thuis voelen bij Bambi, nodigen we graag uit voor een kennismaking, wie weet is gastouder worden wel wat voor jou. Stuur je cv en motivatie en vertel waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie