Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De opvangvraag

Wij zoeken een gastouder voor bij een gezin aan huis in Lichtenvoorde.  Het gezin zoekt een gastouder die opvang wil verlenen aan twee broers van 8 en 5 jaar oud. Je vangt de kinderen op in hun eigen huis. Het gaat hierbij om naschoolse opvang. De dagen en tijden variëreren maar het gaat om minimaal 2 dagen per week. Sporadisch is er ook opvang in de avond en weekenden nodig. De kinderen gaan naar basisschool waar je ze na schooltijd ook ophaalt.

Deze opvangvraag is een leuke aanvulling op jouw andere werkzaamheden zoals gastouder, pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of leerkracht. Volg je een zorg- of pedagogische opleiding? Ook dan kan gastouderopvang een mooie manier zijn om werkervaring op te doen in jouw vakgebied. Want ook mensen met een zorgachtergrond (zoals Verzorgende IG, of Persoonlijk begeleider) kunnen reageren op deze vacature.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die deze opvangvraag zien zitten, nodigen we graag uit voor een kennismaking. Stuur ons jouw reactie en laat ons weten waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld