Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat verwachten wij van jou

Als flexibel Pedagogisch Medewerker bij Kinderopvang Bambi word je ingezet op verschillende opvanglocaties van Bambi in Aalten, Lichtenvoorde, Beltrum en omliggende dorpen. Je kunt worden ingezet op de Kinderdagopvang, PeuterPlus of de Buitenschoolse opvang.  Die afwisseling is erg leuk en leerzaam maar vraagt ook veel van jouw flexibiliteit en zelfstandigheid. We zijn er om je te helpen en verwachten dat je ons helpt door vragen te stellen en met ons meedenkt, kortom jij laat zien wat je in jouw mars hebt. Jij ziet dagelijks verschillende locaties en gezichten waardoor jouw ervaring op de werkvloer van onschatbare waarde is.

Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en in het bezit van een geldig diploma voor de kinderopvang. Heb jij een startblokken-diploma, dan is dit een pré. Je rijdt van en naar verschillende opvanglocaties, daarvoor is een rijbewijs B een vereiste. Ook ben je aantoonbaar in het bezit van minimaal taalniveau 3f. Mocht je niet volledig aan de eisen voldoen, maar wel in het bezit zijn van een diploma voor de BSO, dan verzoeken wij je ook te reageren. Ook kandidaten die een deeltijd opleiding of BBL opleiding willen volgen, verzoeken wij te reageren.

Jij bent pedagogisch medewerker in hart en nieren. Dat betekent dat jij er alles aan doet om kinderen een veilige plek te bieden die voelt als thuis. Jij inspireert de kinderen met jouw werk en kinderen inspireren jou in je werk.

Wat mag jij van ons verwachten

Wij streven ernaar dat kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. De 60 werknemers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over op de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Medewerkers die deskundigheid combineren met werkplezier. We leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen. We geven ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties, PeuterPlus-locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Je wordt conform de CAO Kinderopvang uitbetaald. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. De vacature is voor 20-28 uur per week.

Kom erbij

Bel met Louise

Spreekt onze manier van werken jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en wie weet mogen we jou verwelkomen als onze nieuwe collega.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
Unit Manager