Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat verwachten wij van jou als Unit Manager

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor jouw cluster. Je faciliteert en organiseert het reilen en zeilen op de groepen. Je zorgt ervoor dat het pedagogisch- en kwaliteitsbeleid uitgevoerd en geïmplementeerd wordt. Je weet daarbij op een coachende, motiverende wijze leiding te geven aan de teams gebaseerd op vertrouwen en zelfstandigheid. Je draagt zorg voor een prettige werkomgeving en weet je medewerkers op een inspirerende wijze te motiveren en te begeleiden in de uitvoering van hun werk. Je onderhoudt contacten met ouders en samenwerkende partijen. Netwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent lid van ons MT en je denkt graag mee over het organisatiebeleid en het verbeteren van onze dienstverlening. Daarnaast ben je ondernemend, besluitvaardig en een echte verbinder.

Wij vragen:

  • Minimaal een HBO niveau, aangevuld met voor de functie relevante training en opleiding.
  • Ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de kinderopvang.
  • Plan- en organisatievermogen.
  • Helicopterview, je bewaakt missie, visie en organisatie doelen.
  • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden waarbij je in staat bent te schakelen als de situatie daarom vraagt.
  • Daadkracht, flexibiliteit en een probleemoplossend vermogen.
  • Bij voorkeur actuele pedagogische kennis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar.

Wij bieden je een zelfstandige, leidinggevende functie in een kinderopvangorganisatie waar de lijnen kort zijn en er ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je wordt vanuit de centrale organisatie ondersteund door directie en stafafdelingen. Een uitdagende functie, waar je deels zelf inhoud aan kunt geven en waarin ontwikkeling en groei centraal staan. Inschaling en salariëring conform CAO Kinderopvang, schaal 10.

Wat mag jij van ons verwachten

Wij streven ernaar dat kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. De 70 werknemers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over op de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Medewerkers die deskundigheid combineren met werkplezier. We leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen. We geven ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties, PeuterPlus-locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Kom erbij

Bel met Louise

Spreekt onze manier van werken jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en wie weet mogen we jou verwelkomen als onze nieuwe collega.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
Unit Manager