Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat verwachten wij van jou?

Als Pedagogisch Medewerker bij Kinderopvang Bambi wordt je ingezet op onze locatie in Lichtenvoorde. De ochtend kan je ingezet worden op het kinderdagverblijf en de middag sta je op de BSO.

Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en in het bezit van een geldig diploma voor de kinderopvang. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Jij werkt als pedagogisch medewerker en dat betekent dat jij er alles aan doet om kinderen een veilige plek te bieden die zich als thuis voelt. Jij inspireert de kinderen met jouw werk en kinderen inspireren jou in je werk.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij streven ernaar dat kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. De 75 medewerkers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over aan de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Medewerkers die deskundigheid combineren met werkplezier. Wij leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen. We geven de ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties , PeuterPlus -locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Je wordt conform de CAO Kinderopvang uitbetaald.
  • Soort dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk
  • Contractduur 6 maanden
  • Parttime uren: 20 per week
  • Opleiding: MBO (Gewenst)
  • Licentie/certificaat:VOG (Gewenst)
  • Verwachte startdatum: 01-07-2022

Kom erbij!

Bel met Louise

Spreekt onze manier van werken jou aan? Stuur ons je CV en laat ons weten waarom we jou niet kunnen missen in ons team. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
HR manager