Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De opvangvraag

Voor drie kinderen van 4, 8 en 10 jaar zoeken wij een gastouder die bij het gezin thuis in Lichtenvoorde wil opvangen. Het gezin zoekt flexibele voor- en naschoolse opvang op de dinsdag, woensdag en donderdag, gemiddeld twee dagen per week. Voor- en naschoolse opvang is nooit op dezelfde dag nodig. De naschoolse opvang start om 14:15 uur en eindigt om 17:30 uur. Voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur. De startdatum is in overleg.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
2. Als gastouder bied je professionele opvang. Heb jij de juiste diploma’s of ben je bereid deze te halen?
3. We willen dat kinderen en ouders zichzelf zijn bij ons en op onze gastouderlocaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
4. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
5. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
Solliciteer

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die deze opvangvraag zien zitten, nodigen we graag uit voor een kennismaking. Stuur je cv en motivatie en vertel waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie