Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De opvangvraag

Voor twee broers van 5 en 6 jaar oud zoeken we een gastouder die bij haar thuis de jongens kan opvangen. De opvang is nodig in de even weken op donderdagmiddag (14:15 – 17:30 uur) en vrijdagmiddag (12:30-17:30 uur) en in de oneven weken is de opvang nodig op maandagmiddag en donderdagmiddag  (van 14:15-17:30 uur). Tijdens de schoolvakanties zou het fijn zijn als de heren de gehele dag terecht kunnen bij jouw opvang. De kinderen gaan naar basisschool de Leeuw, waar de gastouder de kinderen aan het begin van de middag op kan halen.

Deze opvangvraag is een leuke vacature als aanvulling op jouw andere werkzaamheden zoals gastouder, pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of leerkracht. Ook mensen met een zorgachtergrond (zoals Verzorgende IG, of Persoonlijk begeleider) kunnen reageren op deze vacature.

Ben je student en doe jij een opleiding in de zorg of op pedagogisch vlak? Ook dan kan dit een leuke bijbaan voor je zijn om op een professionele manier te beginnen met oppassen.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
2. Als gastouder bied je professionele opvang. Heb jij de juiste diploma’s of ben je bereid deze te halen?
3. We willen dat kinderen en ouders zichzelf zijn bij ons en op onze gastouderlocaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
4. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
5. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
Solliciteer

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die deze opvangvraag zien zitten, nodigen we graag uit voor een kennismaking. Stuur ons jouw reactie en laat ons weten waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie