Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Over de functie

Als sportcoach bij Bambi word je ingezet op verschillende opvanglocaties van Bambi in Aalten, Lichtenvoorde en omliggende dorpen. Je bezoekt alle BSO-locaties volgens een vooraf vastgesteld rooster en biedt de kinderen sport en spelactiviteiten aan, die passen bij hun ontwikkelingsfase. Hierdoor leren kinderen nieuwe vaardighandig waaronder behendig te worden, hun grenzen te verkennen, door te zetten als het even tegenzit en samen te werken met andere kinderen. De sportcoach is tevens bevoegd als pedagogisch medewerker en zal daarom ook formatief worden ingezet op de groep.

Als sportcoach ben je er niet alleen voor de kinderen, maar coach je ook je collega’s op het gebied van sportactiviteiten en een gezonde leefstijl. Je gaat samen met de pedagogisch beleidsmedewerker aan de slag om een gezonde leefstijl écht onderdeel te maken van de dagelijkse praktijk. Je kijkt naar het pedagogisch beleid, bepaalt samen met het managementteam welke speerpunten we gaan aanpakken en je zorgt ervoor dat kinderen en collega’s zich bewust zijn van een gezonde leefstijl, je kijkt naar de inrichting van de opvang (binnen en buiten) en signaleert risico’s voor een gezonde leefstijl.

De afwisseling van taken en de verschillende locaties is erg leuk en leerzaam, maar vraagt ook veel van jouw flexibiliteit, zelfstandigheid en creativiteit. We zijn er om je te helpen en verwachten dat je ons helpt door vragen te stellen en met ons meedenkt, kortom jij laat zien wat je in jouw mars hebt. Jij ziet dagelijks verschillende locaties en gezichten waardoor jouw ervaring op de werkvloer van onschatbare waarde is. 

Wat wij van jou verwachten

  • Jij bent beschikbaar voor meerdere middagen per week.
  • Jij bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Sport en Bewegen niveau 4
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Ervaring in het zelfstandig uitvoeren van trainingen (aan pedagogisch medewerkers in de kinderopvang) is een pré.
  • Jij bent in staat processen te begeleiden en feedback te kunnen geven vanuit een positieve benadering.

Wat jij van ons mag verwachten

Wij streven ernaar dat kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen bij Bambi. De 60 werknemers en meer dan 200 gastouders van Bambi bieden opvang aan meer dan 1000 kinderen. Dat doen we met plezier en dat doen we samen. We hebben plezier in ons vak en dragen dat over op de kinderen, hun ouders en elkaar. Op al onze adressen werken professioneel opgeleide medewerkers. Medewerkers die deskundigheid combineren met werkplezier. We leiden op, ondersteunen, onderhouden en waarborgen. We geven ouders de mogelijkheid hun opvang te regelen in een vorm die bij hen past. Op al onze kinderdagverblijven, BSO-locaties, PeuterPlus-locaties en gastouderadressen geven we kinderen een warm welkom. Elke dag opnieuw.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
2. We weten niet hoe de dag precies verloopt en willen dat ook graag zo houden. Ben jij flexibel genoeg om daar mee om te gaan?
3. We willen dat kinderen en ouders zichzelf zijn bij ons en op onze locaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
4. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
5. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
Solliciteer

Word lid van het Bambi team!

20180630_174732
Anneke,Katja,Joyce,Janneke
team bambi
Meer over ons

Kom erbij

Bel met Louise

Spreekt onze manier van werken jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en wie weet mogen we jou ook verwelkomen als onze nieuwe collega. Stuur je cv naar ons en vertel waarom we jou als collega niet willen missen. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
Unit Manager