Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat jij mag verwachten

Je wordt ingezet op onze BSO locaties (Aalten, Lichtenvoorde, Lintelo en Bredevoort) en zorgt voor een dagelijks aanbod van sport- en spelactiviteiten. Je werkt nauw samen met plaatselijke sportverenigingen, zodat kinderen kennis kunnen maken met verschillende sporten. Daarnaast werk je samen met de collega’s op locatie en coach je je collega op het gebied van sportactiviteiten.

Wat wij van jou verwachten

  • Jij bent beschikbaar voor meerdere middagen per week.
  • Jij bent in het bezit van een sport / pedagogisch diploma. (Bijvoorbeeld MBO Sport en Bewegen)
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Jij bent aantoonbaar in het bezit van het minimum taalniveau 3f.
  • Jij bent in staat om zelfstandig te werken en staat stevig in je schoenen.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
2. We weten niet hoe de dag precies verloopt en willen dat ook graag zo houden. Ben jij flexibel genoeg om daar mee om te gaan?
3. We willen dat kinderen en ouders zichzelf zijn bij ons en op onze locaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
4. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
5. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
Solliciteer

Word lid van het Bambi team!

20180630_174732
Anneke,Katja,Joyce,Janneke
team bambi
Meer over ons

Kom erbij

Bel met Louise

Enthousiaste pedagogisch medewerkers die zich thuis voelen bij Bambi, nodigen we altijd uit om te solliciteren. Stuur je cv naar ons en vertel waarom we jou als collega niet willen missen. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
Unit Manager