Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De opvangvraag

Wij hebben een opvangvraag voor een professionele oppas als gastouder dienstverlening aan huis in Aalten.  Het gezin zoekt een gastouder die opvang wil verlenen aan twee kinderen van 5 en 6 jaar oud. Je vangt de kinderen op in het huis van de ouders. Het gaat hierbij om voor- en naschoolse opvang voor gemiddeld 10 uur per maand en dit is vaak op de woensdagmorgen.

De tijden van de opvang zijn:

06:00-08:30 uur óf 14:00-18:00 uur.

Voor deze vraag is het van belang dat je eigen vervoer hebt.

Deze opvangvraag is een leuke vacature als aanvulling op jouw andere werkzaamheden zoals gastouder, pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of leerkracht. Ook mensen met een zorgachtergrond (zoals Verzorgende IG, of Persoonlijk begeleider) kunnen reageren op deze vacature.

Ben je student en doe jij een opleiding in de zorg of op pedagogisch gebied? Ook dan kan dit een leuke bijbaan voor je zijn om op een professionele manier te beginnen met oppassen.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die deze opvangvraag zien zitten, nodigen we graag uit voor een kennismaking. Stuur ons jouw reactie en laat ons weten waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld