Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De opvangvraag

Wij hebben een opvangvraag voor een professionele oppas als gastouder dienstverlening aan huis in Winterswijk.  Het gezin zoekt een gastouder die opvang wil verlenen aan twee kinderen van 4 en 6 jaar oud. Je vangt de kinderen op in hun eigen huis. Het gaat hierbij om naschoolse opvang op de donderdagmidag. De kinderen gaan naar basisschool De Esch in Winterswijk waar je ze na schooltijd ook ophaalt.

De tijden van de opvang zijn:

14:30 tot 20:00 uur.

Deze opvangvraag is een leuke vacature als aanvulling op jouw andere werkzaamheden zoals gastouder, pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of leerkracht. Ook mensen met een zorgachtergrond (zoals Verzorgende IG, of Persoonlijk begeleider) kunnen reageren op deze vacature.

Ben je student en doe jij een opleiding in de zorg of op pedagogisch gebied? Ook dan kan dit een leuke bijbaan voor je zijn om op een professionele manier te beginnen met oppassen.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Enthousiaste dames en heren die deze opvangvraag zien zitten, nodigen we graag uit voor een kennismaking. Stuur ons jouw reactie en laat ons weten waarom we jou als collega niet willen missen. Vragen over werken bij Bambi? Bel dan met Marja of Lianne

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld