Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Over de functie

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een regio binnen het werkgebied. Hierbinnen werf, selecteer, match en begeleid je vraag- en gastouders. Je bezoekt de opvanglocaties bij de totstandkoming en begeleiding van de opvang. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve afhandeling en vastlegging in het klantensysteem. Je bent het aanspreekpunt voor de ouders en gastouders bij zowel pedagogische als financiële vragen. Ook het periodiek organiseren van een thema-avond of Bambi vertegenwoordigen op een beurs behoren tot de mogelijke werkzaamheden. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en zorgt dat ouders (en hun kinderen) en gastouders zich thuis voelen bij Bambi!

Wat wij van jou verwachten

 • Minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Een commerciële instelling en plan- en organisatievermogen;
 • Werkervaring in de zakelijke dienstverlening is wenselijk, denk aan intercedent, accountmanagement, financiële dienstverlening, enz.
 • Pedagogisch diploma is een pré. In ieder geval heb je affiniteit met kinderen.
 • De mogelijkheid om minimaal 20 uur per week te werken, verdeeld over meerdere dagen in de week, waartoe ook een vaste avond kan behoren

Dit zijn wij

Kinderopvang Bambi is een kinderopvangorganisatie met meerdere kindercentrumlocaties in onder andere Aalten, Lichtenvoorde en Beltrum en een gastouderbureau. We werken samen met zo’n 200 gastouders in de regio Achterhoek en Liemers. Met deze gastouders en ons team van 60 medewerkers voeren we met veel passie en enthousiasme ons werk uit. Wij bieden dagopvang, PeuterPlus, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. We kunnen daardoor ouders de kinderopvang bieden die perfect past bij hun situatie en wensen.

Wat jij van ons mag verwachten

 • Je mag aan de slag in een enorm afwisselende, uitdagende functie waar je veel op pad bent naar ouders en gastouders.
 • Jouw eigen inbreng en initiatief gaat erg gewaardeerd worden.
 • Een organisatie met korte lijntjes.
 • Je komt te werken in een professioneel team waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid.
 • We bieden je scholing als je nog niet het juiste diploma hebt.
 • Je krijgt ondersteuning in je werk vanuit de centrale organisatie door directie en stafafdelingen.
 • Inschaling en salariëring vindt plaats conform CAO Kinderopvang, schaal 7.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

1. We weten niet hoe de dag precies verloopt en willen dat ook graag zo houden. Ben jij flexibel genoeg om daar mee om te gaan?
2. We willen dat kinderen, ouders en gastouders zichzelf zijn bij ons en bij onze opvanglocaties. Dat vraagt om transparantie in doen en laten. Ken jij jezelf?
3. Door oog te hebben voor onze omgeving weten we wat er speelt. We stellen vragen om ons vak zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij een goede luisteraar?
4. Wij leren elke dag bij. Via scholingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven. Houd jij jezelf die spiegel voor?
5. Bij Bambi werken we met plezier aan de zorg voor kinderen. We geven kinderen, ouders en gastouders daarom een warm welkom. Elke dag weer. Doe jij dat ook?
Solliciteer

Word lid van het Bambi team!

20180630_174732
Anneke,Katja,Joyce,Janneke
team bambi
Meer over ons

Kom erbij

solliciteer naar deze functie

Klinkt deze functie jou als muziek in de oren? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je cv naar ons en vertel waarom we jou als collega niet willen missen. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Louise (HR Manager) of Bianca (Directie Gastouderbureau).

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine
HR Manager