Kinderopvang Bambi - Wie wat waar

Wat is opvang op een kinderdagverblijf?
Een kinderdagverblijf biedt professionele opvang aan kinderen van 0-4 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving. De opvang vindt plaats in een groep van maximaal 16 kinderen tegelijkertijd.

Vestigingen in Aalten en Lichtenvoorde
In Aalten vind je ons kinderdagverblijf in hetzelfde pand als basisschool UnieK, in Lichtenvoorde zijn we gevestigd in een ruimte van de Frans ten Boschschool.

Knus, sfeervol en leerzaam

De ruimtes van ons kinderdagverblijf zijn gezellig en sfeervol ingericht. Door de centrale ligging, nabij het centrum van Aalten/Lichtenvoorde, lopen we regelmatig met de kinderen naar het bos, de bakker of de bibliotheek. Dat zijn heerlijke momenten.

Voordelen van samenwerking
Doordat ons kinderdagverblijf is gevestigd binnen een IKC/Brede School kun je 'gesleep' met je kinderen voorkomen. Nog een voordeel van de samenwerking? Binnen ons kinderdagverblijf schenken wij aandacht aan voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Door deze manier van werken is je kind optimaal voorbereid op de basisschoolperiode.

Combinatie met onze andere opvangmogelijkheden
In de plaatsen Aalten en Lichtenvoorde heeft Bambi tevens buitenschoolse opvanglocaties en is opvang bij gastouders mogelijk. Kinderdagopvang is daardoor makkelijk te combineren met een van deze opvangsoorten bij dezelfde organisatie.

Professionele medewerkers
Ons team beschikt over de juiste kennis en ervaring om professioneel met kinderen te werken. Zij volgen verplicht training en scholing. Zo volgen zij jaarlijks Kinder-EHBO en BHV, periodiek volgen zij o.a. scholing op het gebied van VVE. Alle medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden continu gescreend.
       

          

 

Laatste Nieuws

Bambi verzorgt kinderopvang bij basisschool De Triangel

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar...

Meer »