Kinderdagverblijf UnieK

Integraal Kindcentrum (IKC)
Kinderdagverblijf UnieK is gevestigd aan de Vondelstraat 11-b in Aalten. Onder één dak bieden wij zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang voor kinderen uit Aalten. Samen met de naastgelegen basisschool vormen wij daarmee een Integraal Kindcentrum (IKC) met de naam UnieK. 

Vaste stamgroep
Onze locatie in Aalten kent twee stamgroepen van maximaal 16 kinderen tegelijkertijd. De Biggetjesgroep is er voor kinderen van 0-4 jaar en de Aapjesgroep (PeuterPlus) voor peuters. Per stamgroep werken vaste medewerkers op vaste momenten in de week. 

Openingstijden
Kinderdagverblijf UnieK is het gehele jaar geopend met uitzondering van officieel erkende feestdagen.

Je kind kan iedere werkdag bij ons terecht van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Afname mogelijkheden opvang
Je kunt vaste dagdelen met ons afspreken, maar je kunt ook bij ons terecht als je voor je kind opvang nodig hebt op wisselende dagdelen. Ook ben je niet verplicht om een hele dag opvang af te nemen, je stelt zelf je opvangdag samen en kiest daarbij uit één of meer van de volgende blokuren:

07:30 - 08:30 uur
08:30 - 11:30 uur
11:30 - 13:00 uur
13:00 - 18:30 uur

Daarnaast maak je de keuze tussen opvang voor 40 (school)weken of gedurende het hele jaar (52 weken).

Kom je er nog niet helemaal uit? Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden. 

               


 

Laatste Nieuws

Nieuwe Website voor IKC UnieK

Op 1 maart heeft IKC UnieK uit Aalten haar nieuwe website gelanceerd. Bambi is binnen IKC UnieK verantwoordelijk voor de buitenschoolse- en kinderopvang.

Eerste Bambi-dag blijkt succes

Op 9 februari 2019 vond de eerste editie van de Bambi-dag plaats bij IKC Uniek in Aalten. Een gezellige en leerzame dag voor alle relaties van gastouderbureau en kinderopvang Bambi.

Meer »