Kinderdagverblijf KiekeboeBrede School

Kinderdagverblijf Kiekeboe is gevestigd aan de Rode van Heeckerenstraat 26 in Lichtenvoorde. Onder één dak bieden wij zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang voor kinderen uit Lichtenvoorde. Samen met de naastgelegen basisschool Frans ten Bosch vormen wij daarmee een Brede School. 

Stamgroep
Onze locatie in Lichtenvoorde kent één stamgroep van maximaal 16 kinderen tegelijkertijd. Op de stamgroep werken vaste medewerkers op vaste momenten in de week. 

Openingstijden
Kinderdagverblijf Kiekeboe is het gehele jaar geopend met uitzondering van officieel erkende feestdagen.

Je kind kan iedere werkdag bij ons terecht van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Afname mogelijkheden opvang
Je kunt vaste dagdelen met ons afspreken, maar je kunt ook bij ons terecht als je voor je kind opvang nodig hebt op wisselende dagdelen. Ook ben je niet verplicht om een hele dag opvang af te nemen, een halve dag opvang behoort tot de mogelijkheden!

07:30 - 12:45 uur
12:45 - 18:00 uur

Kom je er nog niet helemaal uit? Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden. 

Laatste Nieuws

Bambi-dag 2020

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Juni: nieuws van de biggetjes, aapjes en BSO UnieK

We hebben weer leuke activiteiten gehad en mooie avonturen beleefd waar we jullie graag van op de hoogte brengen

Meer »