Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Open dag

Zaterdagmorgen 21 mei organiseert Bambi een open dag op al haar kinderopvanglocaties. Op de kinderopvanglocaties in Lichtenvoorde, Aalten, Bredevoort, Lintelo en de Haart valt deze ochtend van alles te beleven en kun je met eigen ogen zien wat voor leuke activiteiten je kunt doen en welke prachtige knutselwerken je kunt maken bij de buitenschoolse opvang, de PeuterPlus, het kinderdagverblijf of de gastouderopvang.

Kom je ook?

Kinderopvang Bambi nodigt je uit om een kijkje te komen nemen bij de gezellige en huiselijke opvanglocaties. Zoek je opvang voor je baby, peuter, kleuter of schoolkind? Kom langs en maak kennis met het team pedagogisch medewerkers van de kinderopvang. Op de locaties in Aalten en Lichtenvoorde is ook een consulente van het gastouderbureau aanwezig. Zij kan je alles vertellen over de gastouders uit de regio maar ook over het starten van je eigen gastouderopvang.

Gaat je zoon of dochter al naar de opvang van Bambi? Dan nodigen we je natuurlijk ook uit om deze ochtend de groep van je kind te bekijken. Ook opa’s en  oma’s zijn van harte welkom!

Kom je ook naar onze open dag? We verwelkomen je graag 21 mei van 10:00 tot 12:00 uur.