Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Kinderdagverblijf de Bosarck in Aalten

De Bosarck is een kleinschalig kinderdagverblijf op woonwijk ‘t Kobus in Aalten. Hier worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. De opvang is verdeeld over twee groepen: een babygroep en een dreumes/peutergroep. De Bosarck is een kinderopvang met een knusse, huiselijke sfeer waar deskundige en professionele leidsters werken.

4x handig om te weten

  • Jouw kind ziet op de dagen dat hij of zij komt vertrouwde gezichten.
  • Het aanbod van de activiteiten op de kinderopvang is ontwikkelingsgericht.
  • Elke dag heeft een vast dagritme, zo voelt jouw kind zich snel vertrouwd en veilig. Bij baby’s houden we zoveel mogelijk het ritme van jouw kindje aan.
  • De periode dat je kind de kinderopvang bezoekt, versoepelt later de overgang richting de basisschool.
Zullen we een rondleiding inplannen?

Een dagje bij de Bosarck

Bij de Bosarck verloopt de dag zoveel mogelijk volgens een vast ritme. Dit geeft structuur en maakt kinderen snel vertrouwd met de opvang. Voor baby’s is dit anders, hier proberen we juist zoveel mogelijk het ritme van thuis door te zetten om zo ook passende opvang te kunnen bieden. De dagen zijn gezellig, verrassend en leerzaam. We werken aan (zelf)vertrouwen en zelfstandigheid. Spelenderwijs in groepjes met leeftijdsgenootjes samen of juist door individuele aandacht. Door middel van thema’s helpen we de kinderen de wereld om hen heen te ontdekken en te begrijpen en zo spelenderwijs nieuwe vaardigheden te leren. Naast algemene thema’s besteden we ook volop aandacht aan feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas of Kerst. Uiteraard mag de verjaardag van jouw kind of een van de leidsters niet ontbreken. We maken er dan samen een feestje van.

Flexibele opvang

De Bosarck is het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur*. Heb je opvang nodig buiten de openingstijden laat het ons dan weten, we denken graag mee. Ouders kunnen kiezen voor vaste opvangmomenten of maken gebruik van flexibele opvang.

*Op de volgende (feest)dagen zijn wij gesloten:
2e Paasdag
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
27 april, Koningsdag
1e en 2e kerstdag
1 januari, nieuwjaarsdag

Kinderdagverblijf voor baby, dreumes en peuter

De Bosarck voor baby’s

Bij kinderdagopvang de Bosarck wordt jouw kind een dag(deel) of meerdere dagen in de week opgevangen door een professioneel team. Ieder kind is anders en elk kind heeft een eigen dagritme bij de Bosarck, net als bij jullie thuis. Om veiligheid en structuur te geven aan de opvang ziet jouw kind dezelfde lieve leidsters. Zo voelt de kinderopvang snel vertrouwd.

Kinderdagverblijf voor jouw peuter

Peuters groeien razendsnel. Dagelijks leren zij nieuwe vaardigheden. Om verveling te voorkomen, hebben peuters telkens nieuwe uitdaging nodig. Die uitdaging vind je bij een peuteropvang. Bij de Bosarck worden kinderen spelenderwijs geprikkeld om nieuwe vaardigheden te leren. Door middel van thema’s laten we kinderen kennismaken met de wereld om hen heen. De boerderij, de seizoenen of Rupsje Nooitgenoeg zijn een aantal voorbeelden van deze thema’s. De activiteiten op de opvang zijn ontwikkelingsgericht en dragen bij aan een goede voorbereiding op de basisschool. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook thuis kunnen voelen op andere plekken. De kinderen hoeven niets, maar mogen van alles.

Onze werkwijze

In gesprek

Samen met jou bespreken we jouw wensen. We bekijken welke vorm van opvang bij jou en jouw kindje past.

Rondkijken

Opvang kies je niet vanaf papier. Je brengt een bezoek aan een gastouder of bekijkt een van de kinderopvanglocaties.

Kennismaken

Tijd om elkaar beter te leren kennen. Jouw kindje gaat een paar keer proefdraaien om te kijken of de keuze past.

Van start

Is de klik er? Dan start jouw kindje na het maken van duidelijke afspraken op de opvang van jouw keuze.

Kom kennismaken

Bel met Marja of Lianne

Een opvang kies je niet van papier, daarom nodigen je uit om een kijkje te komen nemen bij de Bosarck. Om een rondleiding te plannen neem je contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over Kinderdagverblijf de Bosarck kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie
Samengaan Bambi/Columbus Junior naar KOSMO

Let op! Bambi gaat per 1 maart 2023 samen met Columbus Junior verder onder de naam KOSMO.