Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De gastouderopvang van Bambi

Bij gastouderopvang past een gastouder als een professionele oppas op jouw kindjes. Bambi heeft meer dan 200 gastouders in de Achterhoek en Liemers die dagelijks kinderen opvangen in hun thuisomgeving of bij jou thuis. Gastouders zijn flexibel. Elk gezin heeft een andere opvangbehoefte. Bij een aantal gastouders kan je ook in de avonden en weekenden terecht. Sommige gastouders werken met vaste dagen en tijden en bij anderen spreek je per periode af wat het ritme wordt. Deze opvang betaal je daarom per uur. Elke gastouder vangt maximaal zes kindjes op. Je hoeft niet zelf op zoek naar de juiste gastouder, daar helpen wij je bij.

Om jouw opvangvraag goed te begrijpen, komen we eerst bij je thuis. We luisteren naar wat jij vertelt over jouw leven en jouw kindje. Op basis van die informatie stellen we een gastouder voor die past bij jouw gezin en situatie. Jij maakt kennis met die gastouder en neemt een kijkje bij ze thuis of andersom. Wij zoeken samen naar die plek waar jij en jouw kindje je thuis voelen. De gastouder scholen we tussentijds bij en we monitoren continu of de samenwerking tussen ouder en gastouder optimaal blijft. Je kan bij onze gastouders ook terecht voor buitenschoolse opvang.
In onderstaand filmpje laten we je zien hoe wij de geschikte gastouder voor je vinden.

4x handig om te weten

  • Jij kiest zelf wiens vertrouwde gezicht je kind elke keer (terug)ziet.
  • Er is bij een gastouder veel ruimte voor individuele aandacht voor jouw kindje(s).
  • Gastouderopvang is door de professionele en geschoolde gastouder meer dan ‘gewoon’ oppassen.
  • Alle locaties voor gastouderopvang zijn kleinschalig.
Maak kennis met een aantal van onze gastouders

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen over gastouderopvang. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie