Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Gastouder worden

een diploma in een half jaar

Bij gastouderbureau Bambi zijn veel gastouders aangesloten die vanuit hun passie, werken met kinderen, hun werk hebben gemaakt. Informeel, kleinschalig en zo ingericht dat het goed in hun privésituatie past zijn ze begonnen als gastouder. Ze vangen kinderen op in eigen huis of bij ouders thuis en bieden een veilige haven voor ieder kind waar ze volop kunnen leren en spelen. Veel van deze gastouders hadden voor start nog niet het juiste diploma (als gastouder heb je minimaal zorg en welzijn niv. 2 nodig). Via Bambi kwamen zij in aanraking met de diplomaroute die het mogelijk maakt dat je binnen een half jaar de juiste diploma’s hebt om te kunnen starten als gastouder. En het fijne is, Bambi vergoed een deel van de kosten. Benieuwd geworden wat er mogelijk is in jouw situatie? We komen graag bij je langs om kennis te maken, geheel vrijblijvend uiteraard. Bel ons voor een afspraak.

Gastouderopvang

past zich aan naar jouw situatie

We zetten de mogelijkheden van gastouderopvang nog even voor je op een rijtje.

  • In jouw eigen huis (of dat van ouders) bied je professionele opvang aan.
  • Professioneel want, je hebt de juiste diploma’s en papieren.
  • Het voordeel van professioneel, het geeft je wat meer zekerheid in bijvoorbeeld inkomen dan wanneer je ‘zwart oppast’.
  • Een geschikt diploma is minimaal zorg & welzijn niveau 2. Heb je dit niet? Dan zijn er mogelijkheden om binnen een half jaar een passend diploma te halen waarbij Bambi een deel van de kosten voor je vergoed.
  • Vang je het liefst baby’s of peuters op of kies je voor de basisschoolleeftijd? Jij bepaald wat bij jou en jouw gezin past.
  • Je werkt zelfstandig en bepaald dus zelf waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Parttime, fulltime, één of juist meerdere gezinnen waar je voor opvangt… je kiest wat bij jou past.
  • Zelfstandig wil niet zeggen alleen; de consulente van Bambi helpt je bij het opstarten en uitvoeren van de opvang. Ook zorgen we doorlopend voor scholing en nemen we een groot deel administratie voor je uit handen. Zo kun jij je bezig houden met het werk wat echt leuk is: het opvangen van kinderen.

Kennismaken

Bel met Marja of Lianne

Herken jij je in bovenstaande situatie? Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om eens geheel vrijblijvend kennis te maken met gastouderopvang.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl