Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Gastouder in de avonden en weekenden

Een mooie baan voor naast je studie

Veel studenten kiezen ervoor om in de weekenden of avonduren aan de slag te gaan als gastouder. Is jouw eigen woonruimte niet geschikt voor opvang, dan kun je ook opvang bieden bij de ouders aan huis. Iets voor jou?

Van de zorg naar de kinderopvang

Werk je al in de zorg of kinderopvang maar zou je daarnaast wel wat extra uren willen werken? Wie weet is dan de gastouderopvang een mooie aanvulling. Je werkt als zelfstandige in eigen huis of dat van ouders en verzorgt de opvang voor de kinderen. Je bent langere tijd beschikbaar voor het gezin zodat kinderen vertrouwt met je raken en in jou hun vaste gastouder zien. Je plant je uren en beschikbaarheid in overleg met ouders en bepaald zo zelf hoeveel uur je als gastouder aan het werk gaat.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Iedere situatie is anders. Student, eigen baas of in loondienst, het komt allemaal voorbij en is allemaal te combineren met gastouderopvang. Zoveel mensen zoveel wensen en dus is het lastig om alle mogelijkheden voor jouw situatie hier op te sommen. Daarom gaan we graag met je in gesprek. Tijdens onze kennismaking bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden om als gastouder aan de slag te gaan.

Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om eens kennis te maken met gastouderopvang.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl