Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Gaan jij en je partner uit elkaar of ben je net gescheiden? Dan verandert er misschien veel voor jouw belastingen en toeslagen. Belastingdienst en Toeslagen organiseren op donderdag 3 februari 2022 van 19:30 tot 20:45 uur het webinar ‘Scheiden of uit elkaar gaan’ om op je vragen antwoord te geven.

De deskundigen geven antwoord op vragen als:
• Wanneer ben ik geen fiscaal partner meer?
• We hebben een koopwoning met hypotheek. Wie heeft recht op hypotheekrenteaftrek?
• Ik ga huren. Heb ik recht op huurtoeslag?
• Wanneer ben ik co-ouder voor de Belastingdienst en hoe zit het dan met de kinderopvangtoeslag?

Ook andere onderwerpen over belastingen en toeslagen waarmee je te maken kunt krijgen als jullie uit elkaar gaan, komen aan bod. Daarnaast krijg je tips over waar je terechtkunt voor hulp en meer informatie. Bekijk ook Scheiden of uit elkaar gaan voor aanvullende informatie over dit onderwerp.

Nog vragen tijdens het webinar?
Stel deze dan via de chat. De deskundigen geven je dan antwoord.

Meedoen aan het webinar?
Je bent van harte welkom. Klik op de afbeelding en volg de instructie. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de aanmelding. In deze e-mail staat een link naar het webinar.

Webinar gemist?
Je kunt het terugkijken. Ook als jij je hebt aangemeld maar niet kon deelnemen, dan kun je het webinar via de link uit de e-mail terugkijken. Vragen stellen is dan niet meer mogelijk.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Voor vragen over dit artikel neem contact met ons op. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld