Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Van de zorg naar de kinderopvang

Word gastouder

Met een zorg gerelateerd diploma kun je aan de slag als gastouder. Je vangt in eigen huis of het huis van ouders kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Jij bepaalt je werkdagen, werktijden, het aantal kinderen en hoe je de opvang vormgeeft. Wil je de kinderen voorbereiden voor school met educatieve activiteiten of laat je ze vrij spelen? Vang je het liefst baby’s en peuters op of gaat jouw voorkeur uit naar schoolgaande kinderen? Werk je overdag of in de avond? Jij bepaalt! Mogelijkheden genoeg maar wij begrijpen ook dat als dit allemaal nieuw voor je is het lastig kan zijn om hier de voor jou juiste keuzes in te maken. Daar komt gastouderbureau Bambi om de hoek kijken.

Gastouderbureau Bambi

Hulp bij het starten van jouw kinderopvang

Gastouderbureau Bambi helpt mensen met een zorgachtergrond bij een soepele overstap van de zorg naar de kinderopvang. Door je aan te sluiten bij gastouderbureau Bambi zorg je dat jouw kleinschalige kinderopvang officieel geregistreerd wordt in het landelijk register kinderopvang zodat jij als professional aan de slag kunt.

Eén van onze consulenten begeleid we je bij het stap voor stap vormgeven van je opvang. Samen maken we je huis ‘kind-proof’, helpen je bij het opstellen van jouw voorwaarden en zetten samen op papier wat jij belangrijk vindt in jouw opvang. Daarnaast zorgen we voor een officiële registratie in het landelijk register kinderopvang, volg je bij Bambi gratis een Kinder-EHBO cursus en uiteraard helpen we je met de promotie van je opvang om ouders in de omgeving te attenderen op jouw opvang.

Nadat je gestart bent blijft Bambi je ondersteunen onder andere met jaarlijkse evaluatiegesprekken met jou en ouders, we verzorgen cursussen om je bij te scholen en we nemen een groot gedeelte van jouw administratie uit handen zodat jij kunt doen wat je het liefst doet: kinderen opvangen.

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Herken jij je in bovenstaande situatie? Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om eens geheel vrijblijvend kennis te maken met gastouderopvang.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl