Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij Duimelot!

Zo ziet een dag bij Duimelot eruit

’s Ochtends spelen we allemaal samen. De deuren van de klassen staan open en op de gang sjezen we rond op autootjes. Rond half tien gaat iedereen naar zijn of haar eigen klas en daar gaan we in de kring. Iedere dag hebben we een hulpje, het hulpje mag de juffen de hele ochtend overal mee helpen.

We zingen in de kring, wensen elkaar een goedemorgen en bespreken wat we die dag gaan doen.
Dit doen we aan de hand van dagritme kaarten die in de klas hangen. Zo weet ieder kind wat het die ochtend kan verwachten, dit geeft rust.

In de kring bespreken we wat we die dag gaan doen.

Spelen in onze eigen gymzaal!

Na de kring eten we met z’n allen aan tafel fruit, een heel gezellig moment. We proberen iedere morgen naar buiten te gaan maar als het weer heel erg slecht is gaan we naar de speelzaal. Even lekker rennen, klimmen en klauteren!

Elke ochtend wordt de groep opgedeeld om in kleinere groepjes een boekje te lezen. We lezen altijd passend bij het thema, en herhalen vaak het zelfde boekje. De kinderen herkennen zo het verhaal en leren hier veel van.

Ook knutselen we graag bij Duimelot, soms in groepjes maar ook vaak met de juf één op één. Even alle aandacht is namelijk ook hartstikke fijn! Aan het eind van de ochtend gaan we allemaal aan tafel voor een boterham. Even tot rust komen na alle drukte. De dagen vliegen voorbij en altijd met evenveel plezier!

Bij slecht weer gaan we naar de speelzaal
even lekker rennen en klimmen!

Kennismaken

Bel met Marja of Lianne

Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding of meer informatie.

Ik heb interesse in deze locatie
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie