Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Per 1 maart start in Lichtenvoorde een nieuwe kleinschalige PeuterPlus groep: Hupsakee!

Dit is Hupsakee

Hupsakee is een kleinschalige peuteropvang waar maximaal 8 kinderen gelijktijdig opgevangen worden. Hupsakee vind je net als Kinderopvang Kiekeboe en PeuterPlus Okidoki bij de Frans ten Bosch school in Lichtenvoorde.
We willen dat je kind zich veilig voelt bij Hupsakee. Daarom is de ruimte knus en huiselijk ingericht en zijn er twee vaste leidsters op de groep: Willemien en Renske.

Over PeuterPlus

PeuterPlus is de opvolger van de Peuterspeelzaal. Bij PeuterPlus worden kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar spelenderwijs voorbereid op de basisschool met een daarvoor speciaal ontwikkeld voorschools educatie programma. Via deze voor-en vroegschoolse educatie went je kindje aan het samen met andere kinderen de dag doorbrengen. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook op andere plekken thuis voelen. De dagen zijn leuk, leerzaam en uitdagend. We werken aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Spelenderwijs in groepjes met leeftijdsgenootjes gecombineerd met individuele aandacht.

Opvangtijden

Maandag 07:30 – 14:00
Dinsdag 07:30 – 14:00
Woensdag 07:30 – 14:00
Donderdag 07:30 – 14:00
Vrijdag 07:30 – 12:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hupsakee is geopend tijdens de (basis)schoolweken

Kom een kijkje nemen

Bel met Marja of Lianne

Heb jij interesse in de peuteropvang bij Hupsakee? Neem dan contact op om een rondleiding te plannen en je vragen te stellen. 

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld