Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

De Bosarck blijft open

23-04-21

Eerder deze week werd aangekondigd dat kinderdagverblijf de Bosarck in Aalten faillissement heeft aangevraagd. Al snel werd duidelijk dat er gezocht werd naar een partij die de Bosarck over kan nemen om zo de continuïteit van de opvang te waarborgen. Rik van Koersveld, directeur van Bambi reageert: ‘Toen we dit hoorden hebben we direct contact opgenomen met de curator om te kijken welke mogelijkheden er waren’.

Gelukkig kunnen we melden dat de Bosarck haar deuren niet zal sluiten en dat Kinderopvang Bambi de activiteiten op de huidige locatie voort gaat zetten. Bambi heeft het streven om de opvang op ‘t Boske in Aalten op zoveel mogelijk op dezelfde wijze voort te zetten.

Ook de naam zal niet veranderen; het wordt een opvanglocatie van Kinderopvang Bambi, met als naam ‘de Bosarck’. Ook het team blijft hetzelfde.
De werkwijze van de Bosarck sluit goed aan bij de visie van Bambi: iedereen moet zich thuis kunnen voelen bij Bambi; de kinderen, de ouders en de medewerkers.
Thuis (voelen) bij Bambi betekent een opvang die bij je past, een plek waar je jouw kind met het vertrouwen op goede zorg & plezier naar toebrengt en ophaalt. Een warm welkom voor jouw kind. Elke dag opnieuw.

Maak kennis met de Bosarck

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Heb je vragen over dit artikel, neem dan contact op met onze telefonistes Marja of Lianne.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld