Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij UnieK

Kinderopvang, Peuteropvang, buitenschoolse opvang in Aalten

Integraal Kindcentrum (IKC)

Kinderdagverblijf UnieK is gevestigd aan de Vondelstraat 11-b in Aalten. Onder één dak bieden wij kinderdagopvang, PeuterPlus en buitenschoolse opvang voor kinderen uit Aalten. Samen met de naastgelegen basisschool vormen wij daarmee een Integraal Kindcentrum (IKC) met de naam UnieK.

Vaste stamgroep
Onze locatie in Aalten kent twee stamgroepen van maximaal 16 kinderen tegelijkertijd. De Biggetjesgroep is er voor kinderen van 0-4 jaar en de Aapjesgroep (PeuterPlus) voor peuters. Per stamgroep werken vaste medewerkers op vaste momenten in de week.

Openingstijden
Kinderdagverblijf UnieK is het gehele jaar geopend met uitzondering van officieel erkende feestdagen. Je kind kan iedere werkdag bij ons terecht van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Afname mogelijkheden

Je kunt vaste dagdelen met ons afspreken, maar je kunt ook bij ons terecht als je voor je kind opvang nodig hebt op wisselende dagdelen. Ook ben je niet verplicht om een hele dag opvang af te nemen, je stelt zelf je opvangdag samen en kiest daarbij uit één of meer van de volgende blokuren:

07:30 – 08:30 uur
08:30 – 12:30 uur
12:30 – 14:00 uur
14:00 – 18:30 uur

Daarnaast maak je de keuze tussen opvang voor 40 (school)weken of gedurende het hele jaar (52 weken).

Kom je er nog niet helemaal uit?
Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden.

Kom erbij!

Bel met Marja of Lianne

Plan een rondleiding bij UnieK door contact op te nemen met Marja of Lianne. Ook voor al je vragen over deze opvanglocatie kun je terecht bij Marja of Lianne.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie