Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij Kiekeboe, Okidoki en Binnenstebuiten!

Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang in Lichtenvoorde

Brede School
Kinderdagverblijf Kiekeboe en PeuterPlus Okidoki zijn gevestigd aan de Rode van Heeckerenstraat 26 in Lichtenvoorde. Onder één dak bieden wij kinderdagopvang, PeuterPlus en buitenschoolse opvang voor kinderen uit Lichtenvoorde. Samen met de naastgelegen basisschool Frans ten Bosch vormen wij daarmee een Brede School.

Stamgroep
Onze locatie in Lichtenvoorde kent één stamgroep van maximaal 16 kinderen tegelijkertijd. Op de stamgroep werken vaste medewerkers op vaste momenten in de week.

Openingstijden
Wij zijn het gehele jaar geopend met uitzondering van officieel erkende feestdagen. Je kind kan iedere werkdag bij ons terecht van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Afname mogelijkheden opvang
Je kunt vaste dagdelen met ons afspreken, maar je kunt ook bij ons terecht als je voor je kind opvang nodig hebt op wisselende dagdelen. Ook ben je niet verplicht om een hele dag opvang af te nemen, een halve dag opvang behoort tot de mogelijkheden!

Kom je er nog niet helemaal uit? Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden.

Kom kijken!

Bel met Marja of Lianne

Tijdens een rondleiding laten we je graag deze locatie zien en beantwoorden we al je vragen. Je plant je rondleiding bij Marja of Lianne.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie