Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

KIKI - Kansen in kinderen

voor- en vroegschoolse educatie in de gastouderopvang

Gastouderbureau Bambi biedt trainingen in de lesmethode KIKI – Kansen in kinderen. KIKI is de voor- en vroegschoolse educatiemethode voor de gastouderopvang. Tijdens deze trainingen ontwikkel je je tot een KIKI-gecertificeerde gastouder.

Je leert met KIKI kijken naar je eigen rol in de interactie met de kinderen. Hoe meer je over jezelf weet en begrijpt, hoe beter je dat ook kunt herkennen bij kinderen. Je leert onderscheid maken in de behoeftes van de verschillende kinderen; wat werkt bij het ene kind, spreekt een ander weer totaal niet aan. Daardoor weet je ook wat ieder kind van jóu nodig heeft. Daarbij leer je alles over effectief communiceren en het toepassen van verschillende interactievaardigheden.

Het gaat ons bij de trainingen niet alleen om de kinderen. Het gaat ook om de ontwikkeling van jou als professioneel opvoeder. We houden je daarom regelmatig een spiegel voor. Die reflectiemomenten zijn bedoeld om zelf even pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien kinderen, wat zien ouders? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld, wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

Trainingsdata
De training bestaat uit 10 bijeenkomsten en wordt gegeven in Aalten. Bij voldoende animo worden nieuwe trainingsdata gepland.

Als je de training bij Bambi volgt ontvang je een certificaat, theorieboek, kindvolgsysteem en een deurbordje.
Omdat het hier scholing betreft en KIKI Training & Coaching is ingeschreven in het CRKBO, hoeft er geen btw te worden betaald en zijn de kosten van de training geheel aftrekbaar.

Deelnemen aan Kiki

Bel met Marja of Lianne

Gastouders die geïnteresseerd zijn in het volgen van de kiki training of vragen hebben kunnen contact met ons opnemen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie