Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Even Voorstellen

Dorien gaat werken bij BSO de Triangel

Hoi allemaal! Mijn naam is Dorien klein Holkenborg. Na de zomervakantie start ik als pedagogisch medewerker op BSO de Triangel, dus hoog tijd om mijzelf even voor te stellen.
Ik ben 27 jaar en woon in Gendringen. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang Bambi en inmiddels werk ik ook als consulente voor het gastouderbureau. Ik heb de afgelopen jaren vooral gewerkt op BSO+ nieuwHessen en BSO de Daltons in Bredevoort. Na de zomervakantie begint voor mij dus een nieuwe uitdaging op de Triangel. Ik zal daar, samen met mijn collega Annerieke, de opvang op de BSO gaan verzorgen. Het leukste aan het werken op de BSO vind ik het samen met kinderen bedenken wat ze graag willen doen. We bepalen samen wat er op het programma staat en daardoor hebben kinderen veel vrijheid om zelf hun middag in te vullen. Dit maakt mijn werk erg afwisselend en zo is geen dag hetzelfde!

Ik ben een echt buiten mens en ga er graag op uit. Iedere zaterdag ben ik dan ook te vinden bij Scouting Winterswijk. Daar ben ik leidster van de scouts: een super leuke club pubers.  Hiervoor organiseer ik samen met andere vrijwilligers allerlei toffe activiteiten.
Wat je van mij en de BSO kunt verwachten? Heel veel gezelligheid, creativiteit en vooral lekker je ding kunnen doen. Maar ook uitdagende activiteiten, thema’s en leuke uitstapjes. Ik heb er erg veel zin in om iedereen te ontmoeten en er samen wat moois van te maken. Tot snel op BSO de Triangel!

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Heb jij vragen na aanleiding van dit artikel of zou je graag kennis komen maken bij BSO de Triangel? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
administratie