Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Hoi allemaal!

Ik ben Dorien klein Holkenborg, ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Gendringen. In september 2019 ben ik op het gastouderbureau komen werken als ondersteuning, maar inmiddels werk ik hier als consulente in de regio Lichtenvoorde, Groenlo en omstreken. Daarnaast ben ik werkzaam op de BSO’s van Bambi. Ik werk momenteel nog op BSO+ Nieuw Hessen en BSO de Daltons. Na de zomervakantie begin ik aan een nieuwe uitdaging op BSO de Triangel in Aalten.

Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang ben ik gaan werken als gastouder. Ik heb een aantal jaren bij gezinnen thuis gewerkt, naast mijn vervolgstudie Toegepaste Psychologie. Tijdens deze studie heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Deze kennis zet ik graag in op mijn werk op de BSO+, waar ik werk met kinderen met o.a. autisme, leerproblemen en/of gedragsproblemen. Het werken met deze doelgroep vind ik ontzettend leuk en uitdagend, omdat ik op allerlei gebieden kan ondersteunen in de ontwikkeling van het kind: leren samen spelen en leren delen, maar bijvoorbeeld ook begeleiding bij faalangst, het leren herkennen van eigen emoties, leren jezelf te kunnen zijn…

Ook binnen gastouderbureau Bambi wil ik graag mijn pedagogische kennis inzetten om kinderen, ouders en gastouders te ondersteunen wanneer daar behoefte aan is. Is er iets waar je zelf niet uit komt of heb je vragen op het gebied van ontwikkeling? Ik help je graag! Bijvoorbeeld door een keer mee te kijken: zo kunnen we samen op zoek naar wat er nodig is om de opvang voor iedereen zo fijn mogelijk te laten verlopen. Neem gerust contact met me op, wie weet kan ik iets voor je betekenen. Tot ziens bij Gastouderbureau Bambi!

Dorien Klein Holkenborg
Consulente bij Bambi

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden al je vragen. Bel met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken of jouw vragen te stellen.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie