Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Astrid is al jaren werkzaam als gastouder en vandaag ga ik haar thuis “overvallen” om haar, namens Bambi, maar vooral namens al haar gastkinderen en hun ouders, te laten weten hoezeer haar goede zorgen gewaardeerd worden. Gelukkig is Astrid thuis wanneer ik aanbel. Haar dochter Sanne, zelf ook gastouder en door mij betrokken in het complot, heeft er met een smoesje voor gezorgd dat Astrid thuis is. En maar goed ook, want later vertelde Astrid dat ze van plan was om samen met haar gastkind van die ochtend op pad te gaan!

Astrid is helemaal overdonderd, maar ook aangenaam verrast door de reden van mijn komst. Zoals ze zelf zegt; “ ik wist wel dat gastouders genomineerd kunnen worden om in ’t zonnetje gezet te worden, maar ik had nooit gedacht dat dat mij zou gebeuren!” Nou Astrid, je hebt het meer dan verdiend! Wanneer ik binnen in haar gezellige, warme woonkeuken sta, waar de kerstboom al staat te twinkelen, rent hond Moos mij enthousiast tegemoet. In bijna alle verhalen die ik van ouders over de opvang bij Astrid gehoord heb, speelt Moos ook een rol. Hij heeft overduidelijk een belangrijke functie binnen de opvang! Dat geldt overigens ook voor de partner van Astrid, Huub. De kinderen zijn dol op hem, want Huub is altijd in voor een geintje.

Zonder uitzondering hebben alle kinderen en hun ouders laten weten waarom ze zo blij zijn met de opvang bij Astrid. Flexibel, zorgzaam, betrokken, een luisterend oor, altijd in voor een knuffel….en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alle lieve reacties zijn vastgelegd, vele met een mooie foto van het betreffende kind erbij, in een boekje die ik Astrid, samen met een bos bloemen en een cadeaubon, overhandig. Astrid, je bent een topper! Hopelijk kunnen de kinderen nog jarenlang fijn bij jou in de opvang komen spelen!