Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Wat is buitenschoolse opvang?

Buitenschoolse opvang springt in die gaten van jouw planning zodat weekritmes gelijk blijven. Jouw werktijden volgen niet de schooltijden en andersom. Om jouw (werk)week georganiseerd te krijgen doe je een beroep op oppas en buitenschoolse opvang. Laat een gastouder jouw kinderen van school ophalen of laat jouw kinderen na schooltijd spelen op een buitenschoolse opvang (BSO) locatie.

De BSO van Bambi

Op de buitenschoolse opvang spelen kinderen en maken ze vrienden. Buitenschoolse opvang is er voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Kinderen van vier tot dertien jaar oud zijn verschillend, de invulling van de naschoolse opvang is dat daarom ook. Kinderen weten zelf wat ze willen en kijken daarom samen met hun leidster naar de invulling van hun BSO middag. Zo gaan ze bijvoorbeeld voetballen, knutselen, spelen met de lego of rustig een boekje lezen na een drukke schooldag. Bambi verzorgt het vervoer van- en naar school vanaf de opvang.

4x handig om te weten

  • Ook op studiedagen en in de schoolvakanties kun je bij de BSO terecht.
  • Buitenschoolse opvang is er ook voordat de schooldag begint (vanaf 7 uur) en flexibele opvang is ook mogelijk.
  • Een sportcoach komt regelmatig langs op de locaties om met de kinderen te bewegen.
  • Bambi biedt vanaf een aantal locaties zwemles en sport-bso aan tijdens de BSO-uren.

Buitenschoolse opvang bij de gastouder

Bij gastouderopvang past een gastouder voor- en naschool op jouw kind als een professionele oppas. Deze opvang vindt plaats bij de gastouder thuis of bij jou thuis. Een deel van de gastouders verzorgt kinderopvang, een aantal biedt ook buitenschoolse opvang aan. Mocht dit niet het geval zijn bij jouw gastouder, neem dan even contact op met Bambi, we denken graag met je mee voor een vervangende gastouder of passende BSO-locatie.
Gastouders zijn flexibel. Bij een aantal gastouders kan je ook in de avonden en weekenden terecht. Sommige gastouders werken met vaste dagen en tijden en bij anderen spreek je per periode af wat het ritme wordt. Deze opvang betaal je daarom per uur. Gastouderopvang staat bekend om haar huiselijkheid en kleinschaligheid, elke gastouder vangt maximaal zes kinderen op. Er zijn ruim 150 gastouders aangesloten bij Bambi. De perfecte gastouder hoef je daarom niet zelf te zoeken, wij helpen je daar bij.

4x handig om te weten

  • Kies je voor een gastouder, dan kies je zelf wiens vertrouwde gezicht je kind elke keer (terug)ziet.
  • Spelen bij een vriendje of zelf naar de voetbaltraining fietsen? Dat kan allemaal, je maakt hierover afspraken met de gastouder.
  • Gastouderopvang is erg flexibel, zo kun je bij sommige gastouders ook in de avonden, vroege ochtend of zelfs in het weekend terecht.
  • Ook een combinatie van gastouderopvang en BSO is mogelijk.

Zullen we een rondleiding plannen?

Bel met Marja of Lianne

Wij bespreken graag jouw wensen voor de opvang van jouw aanstaande kleuter. Bel hiervoor met onze telefonistes Marja en Lianne om een afspraak te maken, jouw vragen te stellen of een rondleiding te plannen bij een opvanglocatie.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld