Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij de Daltons

Voor- en naschoolse opvang in Bredevoort

BSO de Daltons is een gezellige BSO met een fijne huiselijke sfeer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen hier fijn komen spelen voor en na schooltijd. Wij hebben plaats voor 20 kinderen op de groep. Er komen kinderen van verschillende scholen; Bredevoort, de Haart, Miste/Corle. Kortom een erg leuke mix van kinderen bij elkaar.

Een knusse en gezellige locatie

met groot speelplein en eigen gymzaal

De BSO zit in het voormalige kleuter Bastion aan de Ijzermanstraat. Dit is onze eigen locatie, ook zit er in dit gebouw een PeuterPlus lokaal. Ook kunnen de kinderen heerlijk sporten in de gymzaal die erbij zit. Hier bieden wij leuke sport en spel activiteiten aan. Buiten beschikken wij over een mooi plein met een grote zandbak en een buitenberging waar allemaal leuk buitenspeelmateriaal staat.

Zo ziet ons lokaal eruit

Een fijne plek om te spelen en te chillen.

In ons lokaal hebben we mooie huishoek met mooi speelhuis, daarnaast is er ook een auto/knex/bouwhoek. Er is ook ruimte om lekker te chillen op de bank met een boekje of het kijken van een filmpje.

Als de kinderen tussen 14.00 en 15.00 uur uit school komen mogen ze fijn gaan spelen, daarna gaan we gezamenlijk fruit eten en daarna wordt er een activiteit aangeboden. De kinderen mogen kiezen of ze mee willen doen met de activiteiten of dat ze vrij willen spelen. Op de BSO is geen activiteit verplicht en moet het een fijne middag zijn waar kinderen bij komen van school of juist lekker kunnen ravotten met andere kinderen.

Meer weten

Bel met Marja of Lianne

Wil je meer weten over deze opvanglocatie of lijkt het je leuk om bij dit team aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Marja of Lianne om de mogelijkheden te bespreken.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja en Lianne
Administratie