Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij BSO de Boomhut

Voor- en nasschoolse opvang in Lintelo

BSO de Boomhut is een gezellige en kleinschalige buitenschoolse opvang in de school van Lintelo.

We hebben in ons lokaal een poppenhoek, een huishoek, een autohoek en een hoek waar je lekker op de bank een boekje kan lezen of een filmpje kan kijken maar ook hebben we een magazijn vol met knutselspullen en een kast vol met spelletjes voor de oudere kinderen.

In het midden van het lokaal staat een grote tafel waar we met z’n allen aan kunnen zitten.

Zo ziet onze dag eruit

Als de kinderen van Basisschool de Klimop in Lintelo om twee uur klaar zijn met school komen ze zelf naar de BSO toe en staat er een beker ranja en een snoepje voor ze klaar. Daarna mogen ze zelf lekker vrij spelen. De kinderen mogen zelf weten of ze binnen of buiten spelen want ze mogen zelf naar het kleine plein die je in de gaten kan houden vanuit de BSO ruimte.

Vaak komen er ook nog kinderen van Basisschool ‘t Warmelinck in IJzerlo en Basisschool de Höve in de Heurne. Wij regelen hier een taxi voor.

Rond drie uur gaan we met z’n allen aan tafel en gaan we fruit eten en drinken we ranja.

Spelen in de gymzaal

of het grote schoolplein

In overleg met de kinderen gaan we een activiteit doen. We kunnen bijvoorbeeld naar de gymzaal in school of we gaan fijn buiten spelen, een spelletje doen of we gaan knutselen.

Van al dat spelen komt er vaak ook veel rommel dus rond vier uur / half vijf gaan we met z’n allen opruimen. Daarna eten we even wat en dan is de dag alweer bijna om. De eerste kinderen worden opgehaald en de andere kinderen kijken nog even een filmpje, spelen een spelletje of gaan nog even kleuren totdat ze opgehaald worden.

BSO De Boomhut is een knusse en gezellige BSO waar niets moet en alles mag. Het contact met de scholen, met de PeuterPlus en met ouders is goed. We houden elkaar op de hoogte van bijzonderheden en kunnen zo goed inspringen op de behoefte van het kind.

Kom erbij!

Bel met Marja of Lianne

Wil je meer weten over deze opvanglocatie of lijkt het je leuk om bij dit team aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Marja of Lianne om de mogelijkheden te bespreken.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie