Juni: nieuws van de biggetjes, aapjes en BSO UnieK

1 jul 2019

Nieuws van de Biggetjes

Alweer een maand voorbij, we hebben samen weer een gezellige tijd gehad! Tijdens het thema ‘in de supermarkt’, hebben we winkelwagentjes gevuld met allerlei lekkers, winkeltje gespeeld, verschillende producten benoemd, geplakt en geverfd.
Ook hebben we het een paar dagen rustig aan gedaan, want poeh, wat was het warm!! De jongste kinderen hebben binnen in het badje gezeten en de oudere kinderen hebben zowel buiten als binnen verkoeling gezocht met water. Inmiddels zijn we gestart met het thema: rupsje nooit genoeg en ook met dit thema valt er weer genoeg te beleven.  

Nieuws van de BSO
Deze maand werken we met het thema ’’Onderwaterwereld.De goudvis van de Aapjes mocht komen logeren op de BSO. De kinderen hebben geholpen met
het schoonmaken van de vissenkom en gaven de vis eten. Verder hebben de kinderen al mooie werkjes gemaakt in onze themahoek en hebben we de afgelopen week heerlijk met water gespeeld buiten!

Een bericht van de Aapjesgroep

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het thema “op de boerderij”. We hebben allerlei verschillende activiteiten gedaan. Zo mochten de kinderen zich verkleden als ware boer of boerin en mochten de kinderen die dat wilden op de foto. Deze mooi collectie boeren en boerinnen hangen bij ons op de gang! Super leuk!
Verder hebben we verschillende woordkaarten besproken over de boerderij waarbij de kinderen al veel konden vertellen over de boerderij. De verschillende dieren kunnen ze benoemen en welk “babydier” bij de papa en mama horen. Echt super knap van
iedereen.
Op dit moment zijn we gestart met een nieuwe thema: “De supermarkt”. Ook hierbij hebben we weer leuke activiteiten bedacht die we met de kinderen gaan uitvoeren!