Vacature Unitmanager

21 sep 2018

Vacature Unitmanager

Kinderopvang Bambi is een professionele kinderopvangorganisatie met 13 locaties in o.a. Aalten en Lichtenvoorde. We werken met een team van ongeveer 60 medewerkers die passie hebben voor hun werk. Wij verzorgen dagopvang, PeuterPlus, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. We proberen voor ouders een totaal oplossing aan te bieden die past bij hun wensen. 

Wegens organisatie wijzigingen en groei van onze organisatie zijn we opzoek naar:

Unitmanager voor 20 – 24 uur per week

In de functie van leidinggevende bij Kinderopvang  Bambi ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in jouw cluster met zelfstandige, professionele medewerkers. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken goed en gestructureerd verloopt en draagt zorg voor de uitvoering en realisatie van het pedagogisch- en kwaliteitsbeleid. Je weet daarbij op een coachende wijze leiding te geven aan jouw teams en weet medewerkers ook aan te spreken op gedrag. Je zorgt er samen met hen voor dat de locaties qua uitstraling en veiligheid voldoen aan de richtlijnen en regels. Je onderhoudt veelvuldige contacten met ouders en externe partijen. Netwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je draagt zorg voor een optimale werkomgeving en weet je medewerkers op een inspirerende wijze te motiveren en begeleiden in de uitvoering van hun werk. Je bent lid van ons MT en je denkt graag mee over het organisatiebeleid en het verbeteren van onze dienstverlening. Daarnaast ben je ondernemend, besluitvaardig en een echte verbinder.

Wat wij vragen:
Om deze functie te kunnen uitvoeren zoeken wij een ervaren en zelfstandige leidinggevende met:
Minimaal een aantoonbaar HBO niveau, aangevuld met voor de functie relevante training en opleiding;

Aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de kinderopvang;

  • Plan- en organisatievermogen;
  • Helicopterview, je bewaakt missie, visie en organisatie doelen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Daadkracht, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen;
  • Bij voorkeur actuele pedagogische kennis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar;
  • Uiteraard beschik je over leidinggevende vaardigheden waarbij je in staat bent te schakelen van stijl als de situatie daarom vraagt;
  • Je coacht, geeft ruimte en stuurt waar nodig, gebaseerd op vertrouwen en zelfstandigheid.

Wij bieden jou:
Wij bieden je een zelfstandige leidinggevende functie in een kinderopvangorganisatie waar de lijnen kort zijn en ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je wordt vanuit de centrale organisatie ondersteund door directie en stafafdelingen. Een uitdagende functie, waar jezelf inhoud aan kunt geven en waarin ontwikkeling en groei centraal staan. Inschaling en salariëring conform CAO Kinderopvang, schaal 10. 

Geïnteresseerd?
Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de directeur van Kinderopvang Bambi, Rik van Koersveld via 06-26752340. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van Curriculum Vitae, kun je tot 5 oktober a.s. mailen naar sollicitatie@kinderopvangbambi.nl.