Vacature Locatiecoördinator kinderopvang

21 sep 2018

Vacature Locatiecoördinator kinderopvang

Kinderopvang Bambi is een professionele kinderopvangorganisatie met 13 locaties in o.a. Aalten en Lichtenvoorde. We werken met een team van ongeveer 60 medewerkers die passie hebben voor hun werk. Wij verzorgen dagopvang, PeuterPlus, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. We proberen voor ouders een totaal oplossing aan te bieden die past bij hun wensen. 

Wegens organisatie wijzigingen en groei van onze organisatie zijn we opzoek naar een pedagogisch medewerker die tevens locatiecoördinator is:

Locatiecoördinator kinderopvang (M/V)

Coördineren, regelen, plannen en organiseren op locatie; jij bent eerste aanspreekpunt en de spin in het web! Jij overziet je locatie(s), je weet wat er reilt en zeilt en weet aan de juiste touwtjes te trekken. Dit doe jij naast je reguliere werk als pedagogisch medewerker. Jij vindt het iedere dag weer een uitdaging kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis en zicht thuis te laten voelen bij Kinderopvang Bambi. Jij bent het voorbeeld voor je collega pedagogisch medewerkers. Het ontwikkelen van kinderen en je team van collega’s daagt jou iedere dag weer uit.  Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij één van de locatiecoördinatoren kunnen zijn die wij zoeken voor onze locaties.
 
Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden en te ontwikkelen. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.
 
Jij bent een bovengemiddeld sterk in signaleren. Daar waar ontwikkelpunten liggen, stuur jij bij. Eventueel schakel je de hulp van een pedagogisch coach in. Met je manager werk je nauw samen. Jullie zorgen samen voor een locatie waar de pedagogische kwaliteit gewaarborgd is. Om dit te bereiken, durf jij een voorbeeldrol op je te nemen, collega’s te betrekken, aan te spreken en de leiding te nemen in je team. 

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 3 volgens de eisen van de CAO Kinderopvang is verplicht;
  • VVE en taalcertificaat op niveau 3F;
  • Goede coachende capaciteiten, sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die het overzicht kan bewaken;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Iemand met een open houding ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen en die wil blijven ontwikkelen;
  • Plan- en organisatie vermogen.

Dus: ben jij deze ‘spin’ in het web? Solliciteer dan!
 
Wij bieden jou?
Een afwisselende en uitdagende functie in een kinderopvangorganisatie waar de lijnen kort zijn en ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Een nieuwe functie waar jezelf mede inhoud aan kunt geven en waarin ontwikkeling en groei centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze leuke functie, dan kun je contact opnemen met de directeur van Kinderopvang Bambi, Rik van Koersveld via 06-26752340. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van Curriculum Vitae, kun je 5 oktober a.s. mailen naar sollicitatie@kinderopvangbambi.nl.