Nieuws

Bambi-dag 2020

28 nov 2019

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Lees verder »

Juni: nieuws van de biggetjes, aapjes en BSO UnieK

1 jul 2019

We hebben weer leuke activiteiten gehad en mooie avonturen beleefd waar we jullie graag van op de hoogte brengen

Lees verder »

Verbouwingsperikelen bij IKC UnieK

1 jul 2019

Door de verbouwing bij IKC UnieK tijdens de zomervakantie is de BSO 8+ ruimte in deze periode via de zij ingang bereikbaar.

Lees verder »

Nieuws van collega's locatie IKC UnieK

1 jul 2019

Met de start van de zomervakantie zullen pedagogisch medewerksters Leonie en Annerieke met zwangerschapsverlof gaan. Hieronder lees je over de vervanging van Leonie en Annerieke tijdens hun verlof.

Lees verder »

Vacatures bij kinderopvang Bambi

19 apr 2019

Wij zoeken pedagogisch medewerkesr met een flexibele instelling m/v voor het kinderdagverblijf en de BSO opvang in Aalten, Bredevoor, Lichtenvoorde en Lintelo.

Lees verder »

Nieuwe Website voor IKC UnieK

1 mrt 2019

Op 1 maart heeft IKC UnieK uit Aalten haar nieuwe website gelanceerd. Bambi is binnen IKC UnieK verantwoordelijk voor de buitenschoolse- en kinderopvang.

Lees verder »

Eerste Bambi-dag blijkt succes

25 feb 2019

Op 9 februari 2019 vond de eerste editie van de Bambi-dag plaats bij IKC Uniek in Aalten. Een gezellige en leerzame dag voor alle relaties van gastouderbureau en kinderopvang Bambi.

Lees verder »

Veiligheid matcht OWM Achterhoek en Gastouderbureau Bambi op beursvloer Aalten.

1 feb 2019

Tijdens de beursvloer van Aaltense Uitdaging was het een warm weerzien tussen Bob Doornweerd (OWM Achterhoek) en Bianca van den Berg (Gastouderbureau Bambi). Als oud-collega’s viel er uiteraard het nodige bij te praten en al snel bleek dat beide organisaties een gezamenlijk speerpunt hebben, namelijk veiligheid.

Lees verder »

Kom jij naar de eerste Bambi-dag op 9 februari?

14 dec 2018

Leren, plezier hebben en ontmoeten staan centraal op deze feestelijke dag! Speciaal voor alle relaties van kinderopvang Bambi binnen de gemeentes... Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek.

Lees verder »

Enthousiaste collega gezocht!

19 jan 2018

Gedreven, flexibele pedagogisch medewerker m/v gezocht voor de BSO locaties en de kinderdagverblijven van Bambi.

Lees verder »