Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij Peuteropvang PeuterPlus Doortje in Bredevoort

PeuterPlus Doortje, voorheen de peuterspeelzaal is gevestigd in het voormalige ‘kleuterbastion’ aan de Izermanstraat in Bredevoort. Binnen het sfeervolle schoolgebouw zijn twee klaslokalen ingericht, één voor de peuters en één voor de buitenschoolse opvang. Daarnaast is er een mooi speellokaal waar op een regenachtige dag ook fijn binnen kan worden gespeeld. Achter het pand is een groot speelplein. Er is een zandbak, fietsjes en heel veel speelruimte om lekker buiten te spelen. 

Als je kind 4 jaar is, mag hij naar de basisschool. Peuters zijn leergierig en willen graag groot zijn. Bij de PeuterPlus bereiden we je kind voor op de basisschool. Spelenderwijs leren met leeftijdsgenootjes in een veilige en huiselijke omgeving. 

Peuters hebben baad bij rust en regelmaat. Daarom verlopen de dagen zoveel mogelijk volgens een vast ritme. We doen activiteiten op gezette tijden en volgens een zelfde dagindeling. Er wordt thema-gericht gewerkt zodat activiteiten herkenbaar worden voor peuters.

Maak kennis met het team van Doortje. 

Scrol verder voor een foto-impressie van Doortje

Vier keer handig om te weten

  • We houden van buitenspelen dus als het weer het enigszins toelaat gaan we elke dag naar buiten. Bij een koude of regenachtige dag spelen we in onze eigen gymzaal.
  • Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de opvang. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is het vaste gezichten beleid. Henriëtte is de leidster van Doortje.
  • Feestjes vieren en erop uit gaan dat doen we graag en regelmatig! Zo vieren we de verjaardag van je kind uiteraard ook.
  • We zijn groot voorstander van een soepele overgang naar de basisschool. Daarom dragen we alle informatie rondom de ontwikkeling van de kinderen over naar de basisschool, mits ouders hier toestemming voor hebben gegeven. Indien mogelijk, laten we je kind alvast kennismaken met de nieuwe klas.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 12:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 – 12:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

PeuterPlus Doortje is geopend in schoolweken. Zoek je Peuteropvang buiten de huidige openingstijden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zullen we een rondleiding inplannen?

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Peuteropvang kies je niet van papier, daarom nodigen je uit om een kijkje te komen nemen bij Doortje. Om een rondleiding te plannen neem je contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over PeuterPlus Doortje kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie