Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij Kinderopvang Kiekeboe in Lichtenvoorde

Kinderopvang Kiekeboe is een kinderdagverblijf gevestigd in basisschool Frans ten Bosch aan de Rode van Heeckerenstraat in Lichtenvoorde. Op deze locatie wordt ook PeuterPlus (de opvolger van de peuterspeelzaal) en Buitenschoolse opvang aangeboden. Binnen het kinderdagverblijf zijn er twee groepen. Kiekeboe is een ‘verticale groep’ waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. Okidoki is een ‘horizontale groep’ waar kinderen van 2 tot 4 jaar worden opgevangen. In beide groepen zijn er maximaal 16 kinderen tegelijk. In beide groepen zijn knusse speelhoeken ingericht met speelgoed passend bij de leeftijd. Voor de allerkleinsten is er een grote grondbox om veilig rond te kruipen en nieuwe dingen te ontdekken.

Een dag bij Kiekeboe

Kinderen hebben behoefte aan regelmaat en rust, de dagen verlopen daarom ook zoveel mogelijk volgens een vast ritme. Zo zijn er vaste momenten van vrij spelen, samen wat eten en drinken een thema-gerichte activiteit doen en naar buiten. De dagindeling van de baby’s wijkt hier vanaf omdat wij het erg belangrijk vinden om zoveel mogelijk het ritme van thuis te handhaven, dit met betrekking tot het slapen, voeden en verschonen.

Scroll verder voor een foto impressie van Kiekeboe.

Klik hier om kennis te maken met de pedagogisch medewerkers van Kiekeboe, Okidoki, Hupsakee en Binnenstebuiten

4x handig om te weten

  • Feestjes vieren en erop uit gaan doen we graag en regelmatig! Verjaardagen, geboortes, wandelen in de wijk, naar de bakker of de dierenwinkel zijn een aantal voorbeelden van wat we zoal ondernemen.
  • Ieder kind krijgt een mentor toegewezen. Deze mentor ziet tijdens de opvang je kind het meeste van de tijd. Hierdoor hebben ouders altijd een vast aanspreekpunt.
  • Bij Kiekeboe werken we met het programma ‘Startblokken’. Met dit voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma bieden we de hele dag door doelgericht activiteiten aan die gericht zijn op de ontwikkeling van kinderen. Zo wordt je peuter spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Dit is de opvolger van de activiteiten op de peuterspeelzaal.
  • Binnen Bambi is er een VVE coördinator werkzaam die indien nodig peuters extra ondersteuning biedt bij het volgen van het VVE programma.

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18: 30
Dinsdag 07:00 – 18: 30
Woensdag 07:00 – 18: 30
Donderdag 07:00 – 18: 30
Vrijdag 07:00 – 18: 30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Zullen we een rondleiding inplannen?

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Een opvang kies je niet van papier, daarom nodigen je uit om een kijkje te komen nemen bij Kiekeboe. Om een rondleiding te plannen neem je contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over Kiekeboe kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie