Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Ouders Gastouders

Welkom bij kinderdagverblijf de Vlinder in Beltrum

Kinderopvang de Vlinder in Beltrum is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en ligt op een voormalige boerderij in het buitengebied van Beltrum, aan Huiskesdijk 4a. De kleinschalige opvang biedt plek voor maximaal 16 kinderen tegelijk. We willen dat de kinderen en ouders zich thuis voelen bij de Vlinder. Daarom is er op de opvang een huiselijke en gezellige sfeer en werkt er een vast team van professionals. Er zijn hoekjes ingericht om te spelen en er zijn knusse slaapkamertjes. Buiten is er een groot speelplein met genoeg ruimte om rond te crossen op de traptrekkers en fietsjes, te spelen op de speeltoestellen en er is een kippenren.

Ieder kind is anders en daar hebben we alle aandacht voor. Tijdens de opvang volgen we het ritme van jouw baby en bieden we rust en structuur. De peuters worden uitgedaagd met passende activiteiten en op die manier voorbereid op de basisschool. Door de veilige omgeving leren de kinderen dat ze zich ook op andere plekken thuis kunnen voelen.

We zijn open van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30. Opvang vanaf 7.00 uur is ook mogelijk. Je kunt kiezen uit vaste afname of flexibele opvang.

Maak kennis met de pedagogisch medewerkers van de Vlinder.

4x handig om te weten

  • Jouw kind ziet op de dagen dat hij of zij komt vertrouwde gezichten.
  • Kinderdagverblijf de Vlinder is door haar locatie dichtbij de Ruurloseweg ook goed bereikbaar voor gezinnen uit Ruurlo, Groenlo en Zieuwent.
  • Naast de gekwalificeerde pedagogische medewerkers, zijn ook een IB-er, sportcoach en pedagogisch coach in dienst bij Bambi.
  • De periode dat je kind de kinderopvang bezoekt, versoepelt later de overgang richting de basisschool.
Zullen we een rondleiding inplannen?

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Wil je een keertje komen kijken of de Vlinder bij jou past? Neem hiervoor contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over Kinderdagverblijf de Vlinder kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl