Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij BSO de Triangel in Aalten

Buitenschoolse opvang de triangel is gevestigd in schoolgebouw ‘triangel laag’ van IKC de Triangel aan de Dalweg in Aalten. Ook PeuterPlus de Triangel is op deze locatie gevestigd.
In ‘de nok met de ronde ramen’ op de eerste verdieping van de school is een modern en verrassende BSO ruimte ingericht. Net buiten het lokaal vind je de schoolbieb en het leerplein waar de kinderen van de buitenschoolse opvang dankbaar gebruik van maken. Zo kun je je naast spelen of meedoen met de thema-activiteiten ook in een van de zitzakken ploffen met een goed boek. We houden van buitenspelen, we zijn het liefst elke dag buiten te vinden. We maken dan ook dankbaar gebruik van het grote schoolplein van school en het voetbalveldje direct naast het plein.

De BSO bestaat uit één groep voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Iedere leeftijd en ieder kind heeft eigen interesses en behoeftes. Per dag kijken we wat de samenstelling van de groep is en passen daar de activiteiten op aan. Periodiek werken we met thema’s waar we activiteiten aan koppelen. Op school ‘moeten’ de kinderen al veel doen, daarom doen we bij de BSO dingen in overleg. We bieden structuur en voldoende aanbod in activiteiten waaraan de kinderen deel kunnen nemen.

Een middag op de BSO

Op iedere BSO locatie van Bambi hanteren we een vergelijkbare dagindeling. Wanneer de kinderen ‘s middags binnenkomen mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Dat kan een spelletje zijn, vrij spelen of een voorbereide activiteit passend bij de leidsters. Rond 15 uur wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken. Daarna is het tijd om naar buiten te gaan. Buiten spelen vinden we belangrijk en dus zijn we, zodra het weer het ook maar even toelaat buiten te vinden. Buiten kunnen kinderen lekker hun gang gaan, spelletjes, voetballen, fietsen, klimmen, klauteren, alles kan. Soms doen we gezamenlijk een spel. Ook uitstapjes horen bij de BSO. Naar het dorp, de speeltuin of een activiteit buiten de BSO… het kan allemaal. Rond 16:30 uur eten en drinken we wat waarna vervolgens de eerste kinderen alweer worden opgehaald.

Scrol verder voor een foto-impressie van BSO Binnenstebuiten.

Klik hier om kennis te maken met de leidster van BSO de Triangel.

4x handig om te weten

  • Bambi verzorgt gratis een taxi van- en naar basisscholen in Aalten.
  • De sportcoach van Bambi komt regelmatig langs om leuke activiteiten te doen met de kinderen.
  • Kinderen op BSO de Triangel kunnen deelnemen aan de Zwem-BSO. In 60 schoolweken volgen de kinderen zwemles tijdens de buitenschoolse opvang en behalen ze hun A en B zwemdiploma. Klik hier voor meer informatie over zwemles op de BSO.
  • Bij BSO de Triangel wordt, in samenwerking met Zozijn, ook BSO Plus aangeboden. Binnen de reguliere BSO werken we samen met Zozijn zodat ieder kind voldoende en passende aandacht krijgt. BSO Plus is gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig.

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18: 30
Dinsdag 07:00 – 18: 30
Woensdag 07:00 – 18: 30
Donderdag 07:00 – 18: 30
Vrijdag 07:00 – 18: 30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bij BSO Binnenstebuiten wordt voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang aangeboden.

Zullen we een rondleiding inplannen?

Meer weten over deze locatie?

Bel met Marja of Lianne

Wil je meer weten over BSO de Triangel of wil je een keertje komen kijken? Neem contact op met Marja of Lianne.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl