Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij buitenschoolse opvang de Boomhut

Buitenschoolse opvang de Boomhut is gevestigd in basisschool de Klimop, aan de Schooldijk in Lintelo. Op deze locatie vind je ook PeuterPlus ‘t Treintje. Hier worden kinderen uit Lintelo, IJzerlo en de Heurne opgevangen. Bij voldoende animo verzorgt Bambi een taxi van en naar de buitenschoolse opvang voor kinderen van Basisschool de Klimop,  ‘t Warmelinck en de Höve.

BSO de Boomhut bestaat uit één groep. Omdat deze groep kan bestaan uit kinderen van 4 tot 13 jaar worden er per dag passende activiteiten aangeboden en gekeken waar de groep behoefte aan heeft.

Binnen de school hebben we een lokaal en een hal waar gespeeld kan worden. Ook maken we gebruik van de gymzaal van de basisschool. Verder spelen we veel buiten op het schoolplein met daarop een zandbak, fietsen en klimrek. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen buiten spelen. Voor de gezondheid van kinderen is het belangrijk dat kinderen iedere dag, liefst meerdere malen per dag buitenspelen. Voor de grove motoriek van kinderen is het belangrijk dat ze de ruimte hebben om te rennen, klimmen, klauteren, fietsen, noem maar op. Daar is buiten voldoende ruimte voor.

Wij zijn, afhankelijk van de vraag van ouders, geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00-18.30 uur voor naschoolse opvang. Ook bieden wij voorschoolse opvang aan, mocht hier behoefte aan zijn. Zoek je dus buitenschoolse opvang buiten de huidige openingstijden? Bel ons dan om de mogelijkheden te bespreken.

Scrol verder voor een foto-impressie van BSO Binnenstebuiten.

Klik hier om kennis te maken met de leidster van ‘t Treintje en de Boomhut 

4x handig om te weten

  • De leidster van Bambi haalt en brengt de kinderen naar school en bij voldoende animo wordt er vervoer geregeld van en naar de basisscholen in IJzerlo en de Heurne.
  • De pedagogisch medewerkers bieden thema-gerichte activiteiten aan waar de kinderen aan mee kunnen doen, zo is er altijd iets te doen en te beleven tijdens de BSO.
  • Bij Bambi is een sportcoach in dienst die met de kinderen van de BSO leuke sportieve activiteiten doet.
  • Bij slecht weer mogen we gebruik maken van de gymzaal van school, zo hoeven we ons nooit te vervelen.

Openingstijden

Maandag 14:00 – 18: 30
Dinsdag 14:00 – 18: 30
Woensdag 07:00 – 08:30
Donderdag 14:00 – 18: 30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op deze locatie wordt voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang aangeboden. Heb je opvang nodig buiten de huidige openingstijden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zullen we een rondleiding inplannen?