Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij BSO de Daltons in Bredevoort

Buitenschoolse opvang de Daltons is gevestigd in het voormalige ‘kleuterbastion’, de oude kleuterschool van Basisschool ‘t Bastion, aan de Izermanstraat in Bredevoort. Ook PeuterPlus Doortje is op deze locatie gevestigd.
In dit sfeervolle gebouw hebben we een ruim en modern lokaal ingericht waar de kinderen tijdens de voor- en naschoolse opvang kunnen spelen. Rondom het gebouw is een groot schoolplein met een grote zandbak en speeltoestellen maar waar ook nog voldoende plek is om te kunnen voetballen. Ook is er het speellokaal zodat we ook met slecht weer onze energie kwijt kunnen.

Een veilige plek, met voldoende ruimte om je te ontwikkelen, dat is wat we elk kind van 0 tot 12 jaar willen bieden. Wanneer je kind zich veilig en vertrouwd voelt, zal hij openstaan om zich verder te ontwikkelen. Deze basis is het fundament van onze opvang, waarop we verder bouwen.
We dagen de kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken. Om te ontdekken dat je soms meer kunt dan je denkt, net even je grenzen te verleggen. Ons naschoolse aanbod, voor de 4-12 jarige kinderen, is gericht op het uitdagen van je kind in de bredere ontwikkeling van vrije tijd die aansluit bij zijn eigen interesses en hem op nieuwe ideeën kan brengen. We werken met activiteiten die worden aangeboden. Deze zijn niet verplicht, als de kinderen liever iets anders willen doen zijn ze daar vrij in. We willen de kinderen een groot deel van de (mid)dag vrij laten, omdat ze de hele dag op school al dingen ‘moeten’. Op de BSO is daarom ook de gelegenheid om even rustig te spelen of om in de gymzaal actief te spelen

Klik hier om kennis te maken met de leidster van BSO de Daltons. 

Scrol verder voor een foto-impressie van BSO de Daltons.

4x handig om te weten

  • BSO de Daltons ligt op loopafstand van Basisschool ‘t Bastion, SV Bredevoort en de sporthal van Bredevoort. Van school naar BSO of van BSO naar de (voetbal)training is daardoor eenvoudig geregeld.
  • Bij voldoende animo is er taxivervoer van en naar de basisscholen ‘t Möllenveld  op de Haart en OBS Miste en Corle mogelijk.
  • De pedagogisch medewerkers bieden thema-gerichte activiteiten aan waar de kinderen aan mee mogen doen, zo is er altijd iets te doen en te beleven tijdens de BSO.
  • Tijdens studiedagen en vakanties is er bij voldoende animo de gehele dag opvang mogelijk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 07:00 – 18: 30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 11:45 – 18: 30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bij BSO de Daltons kan bij voldoende animo (extra) voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang worden aangeboden.

Zullen we een rondleiding inplannen?

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Een buitenschoolse opvang kies je niet van papier, daarom nodigen je uit om een kijkje te komen nemen bij de Daltons. Om een rondleiding te plannen neem je contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over BSO de Daltons kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie