Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Welkom bij BSO UnieK in Aalten

Buitenschoolse opvang UnieK is onderdeel van Integraal KindCentrum (IKC) UnieK en gevestigd aan de Vondelstraat in Aalten. Ook PeuterPlus UnieK en Kinderopvang UnieK zijn op deze locatie gevestigd. Opvang en onderwijs zijn hierbij in één doorgaande lijn gewaarborgd. We geven kinderen van 0-12 jaar het vertrouwen om zich te kunnen ontwikkelen. Om het eigen talent te ontdekken en uit te bouwen. Binnen de eigen mogelijkheden én samen met anderen. Zo bieden we kinderen de beste basis voor een kansrijke toekomst. Onze gezamenlijke missie is dan ook:
Samen werken aan talent! Basis voor een kansrijke toekomst

De opvang heeft haar eigen ingang links van het gebouw en de buitenschoolse opvang bevindt zich in meerdere ruimten binnen het IKC. Op de bovenverdieping zijn twee ruimten; een  atelierruimte en een centrale ruimte met grote tafel waar gezamenlijk wordt gegeten of spelletjes worden gespeeld en er zijn diverse speelhoeken ingericht. In deze ruimte worden de kinderen van 8 jaar en ouder opgevangen. In het schoolgedeelte maken we gebruik van een lokaal waar de kinderen van 4-7 jaar opgevangen worden. Deze ruimte delen we met PeuterPlus de Panda’s en heeft een aanbod wat geschikt is voor de jongere kinderen.

BSO UnieK is geopend op maandag t/m vrijdag. Van 7.30-8.30 uur wordt voorschoolse opvang geboden en van 14.00-18.30 uur is de naschoolse opvang geopend. Ook is er vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. Tijdens studiedagen en vakanties bieden we de hele dag opvang aan, van 7.30-18.30 uur.

Klik hier om kennis te maken met de pedagogisch medewerkers van UnieK

4x handig om te weten

  • Elke donderdag is er Sport BSO. De kinderen gaan met de pedagogisch medewerker naar Sportpark Zuid om daar te sporten met studenten van het Graafschapcollege en medewerkers van BrichBouw.
  • Op vrijdagmiddag biedt Bambi vanuit de BSO UnieK de mogelijkheid om tijdens BSO-tijd zwemles te volgen. Dit gebeurt bij zwembad ’t Walfort onder leiding van een instructeur van Optisport. Een pedagogisch medewerker van de BSO begeleidt deze groep.
  • Bambi organiseert gratis vervoer van en naar de basisscholen in Aalten.
  • We werken met activiteiten die worden aangeboden. Deze zijn niet verplicht, als de kinderen liever iets anders willen doen zijn ze daar vrij in. We willen de kinderen een groot deel van de (mid)dag vrij laten, omdat ze de hele dag op school al dingen ‘moeten’.
Zullen we een rondleiding inplannen?

Contact opnemen

Bel met Marja of Lianne

Buitenschoolse opvang kies je niet van papier, daarom nodigen je uit om een kijkje te komen nemen bij BSO UnieK of één van onze andere locaties. Om een rondleiding te plannen neem je contact op met Marja of Lianne. Ook voor al jouw vragen over BSO UnieK kun je bij Marja en Lianne terecht.

0543 473288 info@kinderopvangbambi.nl
Marja Rexwinkel en Lianne Westerveld
Administratie