Inloggen
kinderopvang
Ouders Medewerkers
Inloggen
gastouderbureau
Gegevens
tot 1 juli
Ouders Gastouders
Gegevens
vanaf 1 juli
Ouders Gastouders

Nieuw! Sport BSO

Steeds meer ouders weten de buitenschoolse opvang van Bambi te vinden en daar zijn we erg blij mee. De behoefte naar buitenschoolse opvang neemt toe en om blijvend in alle opvangvragen te kunnen voorzien, openen we een nieuwe BSO-locatie. Per nieuwe schooljaar 2022-2023 willen we de nieuwe ‘SPORT BSO’ starten. ‘Willen’, want om te kunnen starten, zoeken we een nieuwe collega.

Om de nieuwe opvang locatie te openen zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Iemand met de juiste diploma’s om op een BSO-groep te mogen staan. Een achtergrond in de sport is een pré maar een groot sportliefhebber die de kinderen eveneens enthousiast kan maken is ook van harte welkom. We bieden een contract van 20 uur per week waarbij je naschools wordt ingezet en gedurende vakantie- en studiedagen de gehele dag. Ook kandidaten die niet alle 5 middagen beschikbaar zijn, spreken we graag, we zijn flexibel en kijken graag naar wat er voor jou haalbaar is. Heb jij interesse in deze sport vacature of ken jij de geschikte kandidaat… geef het door!

Want als jij onze nieuwe collega aanlevert, trakteren wij jou op een dagje uit voor het hele gezin!*

*Voorwaarden actie:

  • Een dagje uit naar keuze.
  • De sollicitant geeft bij sollicitatie jouw naam door als zijnde geattendeerd op deze vacature.
  • Zodra de sollicitant in dienst is bij de Sport BSO van Bambi kan aanspraak worden gemaakt op de actie ‘een gratis dagje uit’.
  • Bambi vergoedt een dagje uit voor het hele gezin tot een maximum bedrag van €250,-.

Maar die sport BSO… wat is dat?

Na een lange schooldag is het tijd voor ontspanning. Kinderen spreken af met vriendjes of beoefenen hobby’s. Maar bovenal doen ze de dingen die ze leuk vinden en waar hun interesse ligt. Dit alles komt samen bij de Sport BSO: wij bieden ontspanning door inspanning.

De Sport BSO vind je op Sportpark Zuid in Aalten te midden van alle sportfaciliteiten. De Sport BSO is er voor kinderen vanaf 6 jaar die houden van bewegen, die zodra het kan buiten te vinden zijn, of kinderen die hun energie kwijt kunnen in sport en spel.  Onder professionele begeleiding van de pedagogisch medewerker maken de kinderen kennis met allerlei sport- en spelvormen.  Niets is verplicht bij de BSO al zullen we je kind zeker aanmoedigen om mee te doen met de sportieve activiteiten.

De Sport BSO is iedere week geopend naschool tot 18:30 uur. In vakanties en op studiedagen is de Sport BSO geopend vanaf 07:30 uur ’s ochtends. Naast vaste opvangdagen is het mogelijk om flexibel opvang af te nemen. Bambi verzorgt gratis vervoer van de basisscholen in Aalten naar de Sport BSO. De tarieven voor de Sport BSO zijn niet anders dan reguliere Buitenschoolse opvang.

Reserveeer je plekje(s)

Per nieuwe schooljaar ‘22- ‘23 openen de deuren van de Sport BSO, mits de personeelsplanning dit toelaat. Naast de zoektocht naar een nieuwe collega willen we je ook de mogelijkheid bieden om alvast een plekje te reserveren voor je kind(eren) bij de Sport BSO. Mocht je interesse hebben in Sport BSO voor je kind(eren), dan horen we graag op welke dagen je je zou willen aanmelden. We zetten je vervolgens op een wachtlijst en informeren je over de startdatum zodra de personeelsplanning rond is.

Meld je aan voor de sport BSO via: planning@kinderopvangbambi.nl. Vermeld in jouw mail de volgende informatie: Naam kind(eren), voorkeursdagen, school (i.v.m. taxivervoer van school naar opvang).

Heb je vragen over de Sport BSO of de vacature? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Bel met Louise

We horen heel graag wie we niet kunnen missen in ons team. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Louise.

0543 473288 sollicitatie@kinderopvangbambi.nl

Wil jij een plek reserveren bij de Sport BSO? Neem contact op met Marja via onderstaande gegevens:

0543 473288 planning@kinderopvangbambi.nl
Louise Fontaine